Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν ντρέπεται λιγάκι ο διοικητής της ΓΕΕΦ; Τι άλλο θα ακούσουμε;

Έτσι του είπαν, έτσι κάνει. Άλλωστε, καριερίστας είναι, ένας ακριβοπληρωμένος υπάλληλος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο νέος διοικητής της ΓΕΕΦ, αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης, επισκέφθηκε στρατιωτικές μονάδες και παρακολούθησε τις προετοιμασίες για τη στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία, στο πλαίσιο των εορτασμών για την ανεξαρτησία. Δασκαλεμένος προφανώς από την ανθελληνική  κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, γύρισε απευθυνόμενος σε στελέχη και εφέδρους, ότι δεν θα επιτραπεί η εκφώνηση συνθημάτων πατριωτικού ή αντιτουρκικού χαρακτήρα.
Ήρθε όμως αντιμέτωπος με τις φωνές των εφέδρων, που του είπαν ότι αυτό που τους ζητά είναι καθ' όλα παράλογο και διαβρώνει το φρόνημα. Αυτός, επέμεινε, λέγοντας ότι η Στρατονομία θα είναι σε επιφυλακή και θα συλλαμβάνει πάραυτα όποιον τολμήσει να μετάσχει στην εκφώνηση πατριωτικών συνθημάτων!
Κάποιος να πει στον κύριο αυτόν (πολλοί τον θυμούνται ως Α' Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ στην Ελλάδα και ως Γενικό Επιθεωρητή Στρατού), ότι ο εχθρός δεν βρίσκεται μέσα στο ελληνικό στράτευμα τη Κύπρου, αλλά πέραν της πράσινης γραμμής της ντροπής. Καλό θα ήταν να του πει επίσης, ότι επί δεκαετίες φορούσε το εθνόσημο, γιατί μάλλον το ξέχασε. Καλό θα ήταν να μάθει επίσης, ότι τα χάλια του μαθεύτηκαν. Αν θέλει να παραστήσει τη θεραπαινίδα του εθνοπροδοτικού ΑΚΕΛ, ας το κάνει. Όμως, η στάση θα στηλιτευθεί από τον Τύπο.
Του προτείνουμε επίσης του στρατηγού, να διαβάσει τα απομνημονεύματα των αγωνιστών της ΕΟΚΑ αλλά και των πολεμιστών της εισβολής του αττίλα, το καλοκαίρι του 1974,ώστε να αντιληφθεί την ιεροσυλία που διέπραξε. Κι ας μην σταματήσει να κρύβεται πίσω από το «προβλέπεται»...

Πηγή : http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: