Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. : ΑΘΕΜΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

ΟΙ θειασώτες της ΤουρκοΒρετανικής λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας κλιμακώνουν τις πιέσεις και τον εκβιασμό του Κυπριακού Λαού να αποδεχθεί ως τετελεσμένο γεγονός  τα κατοχικά δεδομένα,  τα οποία είναι προϊόν εγκληματικής, Κρατικής, τρομοκρατικής στρατιωτικής επίθεσης, εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας και να υποταχθεί σε αυτά.  Μας εκβιάζουν να νομιμοποιήσουμε ένα  προϊόν Διεθνούς εγκλήματος εναντίον της Ανθρωπότητας, προϊόν Διεθνούς συνωμοσίας , με νοννούς τη Βρετανία και Αμερική και εκτελεστή την Τουρκία.
Οι πιέσεις και οι εκβιασμοί ασκούνται συνδυασμένα απο μέσα και απο έξω.

Οι εσωτερικές πιέσεις και οι εκβιασμοί ασκούνται, τόσο απο Κρατικούς αξιωματούχους σε όλα τα επίπεδα, Κομματάρχες και άλλους Κομματικούς αξιωματούχους Διζωνικών Κομμάτων, καθώς και από στρατευμένους πολίτες και πλατφόρμες ξενόφτιαχτες, ξενοκατευθυνόμενες και ξενοχρηματοδοτούμενες. Οι εσωτερικά ασκούμενες πιέσεις και εκβιασμοί ασκούνται   ποικιλοτρόπως και απαριθμούμε μια σειρά τέτοιων:
Η  επαναλαμβανόμενη εκβιαστική απειλή: « είτε λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, είτε διχοτόμηση».
Ο επαναλαμβανόμενος εκβιασμός για λύση ΔΔΟ τώρα, τάχα για να μην Τουρκοποιηθούν τα κατεχόμενα.



Η επαναλαμβανόμενη απάτη ότι με τη λύση ΔΔΟ θα εξασφαλισθεί η επιστροφή
όλων των προσφύγων στα σπίτια και τις περιουσίες τους.
Η κλιμακούμενη ανυπόστατη ωραιοποίηση της λύσης ΔΔΟ με κάλπηκες υποσχέσεις για οικονομική ευημερία , ως απόρροια της λύσης.
Η ενορχηστρωμένη, συντονισμένη, αχαλίνωτη και καθόλα ατεκμηρίωτη ωραιοποίηση της λύσης ΔΔΟ, η οποία γίνεται  υπο Κρατική προστασία και αρρωγή, μεσα απο  το μονόπλευρο αγκάλιασμα απο την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και άλλα Μέσα Ενημέρωσης, των Διζωνικών Κομματικών μηχανισμών και επαναπροσεγγιστων,  σε ένα παραλήρημα πλύσης εγκεφάλου του Λαού, ότι τάχα δεν έχουμε άλλη επιλογή απο τη νομιμοποίηση του κακού που μας έγινε και να μάθουμε να ζούμε με τις νέες «πραγματικότητες», αφού διαγράψουμε τα αναφαίρετα Κρατικά και Ανθρώπινά μας Δικαιώματα και αξίες,  για το καλό τάχα «της ειρήνης και του μέλλοντος».!!!
Η εγκατάλειψη των προσφύγων στην οικονομική εξαθλίωση συνεπεία της οικονομικής κρίσης και η περίεργη , το ολιγώτερο , άρνηση του Κράτους να αντιμετωπίσει το ενορχηστρωμένο ξεπούλημα των κατεχομένων περιουσιών χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός για το Δημόσιο Συμφέρον και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας τα οποία εθελούσια εγκαταλείπονται προς όφελος της κατοχής και του παράνομου καθεστώτος που αυτή δημιούργησε στα κατεχόμενα.
Με την συνειδητή συστηματική παραβίαση των Ψηφισμάτων 541 και 550 απο την ίδια την Κυπριακή Δημοκρατία σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της ουσίας του Κυπριακού καθώς και του ιδίου  του παράνομου καθεστώτος των κατεχομένων, των παράνομων θεσμών και των παρανόμων εκπροσώπων του, τόσο σε πολιτικοδιπλωματικό, όσο και οικονομικό επίπεδο.
Οι εξωτερικές πιέσεις και εκβιασμοί ασκούνται τόσο απο τους αξιωματούχους του ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ενωση , τη Βρεττανία και την Αμερική και συνοψίζονται στα ακόλουθα:
·       Την συμπερίληψη προνοιών στα Ψηφίσματα του ΟΗΕ και σε Διπλωματικές παροτρύνσεις προς τα Κόμματα και την Κυβέρνηση  να  προετοιμασθεί ο Λαός για να αποδεχθεί τη λύση ΔΔΟ η οποία εν γνώση τους δεν θα τον δικαιώνει.
·       Το συστηματικό συνειδητό εναγκαλισμό όλων όσων είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να βολέψουν τα ξένα συμφέροντα με νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων και το συστηματικό παραγκωνισμό όλων όσων επιμένουν να αρνούνται τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων, υπέρ της  αποκατάστασης του Διεθνούς Δικαίου το οποίο έχει βάναυσα παραβιασθεί.
·       Την ενθάρρυνση και  στήριξη που παρέχεται σε πρωτοβουλίες οι οποίες καμμιά σχέση δεν έχουν με την ουσία του Κυπριακού, όπως είναι η  συμφωνία Νίκου Αναστασιάδη / Έρογλου, οι νέες συνομιλίες, τα ΜΟΕ κ.λ.π. κ.λ.π.
·       Την υιοθέτηση των νέων Τουρκικών απαιτήσεων για «κούρεμα» του κυριαρχικού δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας να ΄προχωρήσει άμεσα στην άντληση και εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου στην Κυπριακη ΑΟΖ, ώστε αυτή να γίνει απο κοινού με την Τουρκία μετά τη λύση, οπότε και ο ενεργειακός πλούτος θα «διχοτομηθεί» και αυτός παράλληλα με την Κύπρο εξίσου μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Καταγγέλλουμε και προειδοποιούμε τον Κυπριακό Λαό ότι η Κυπριακή Δημοκρατία κινδυνεύει άμεσα απο αυτό το ενορχηστρωμένο (στημένο)  παράνομο και ανήθικο παιγνίδι το οποίο  πρέπει να ανακοπεί.
Το βάρος αυτής της ευθύνης ατυχώς ή δυστυχώς, πέφτει στους ώμους του Λαού και πρέπει να βρεθεί το κουράγιο να την αναλάβουμε.  Πρέπει να επαγρυπνούμε και μπορούμε με τη δική μας θέληση και με τη βοήθεια του Θεού,  να θριαμβεύσουμε επι της αδικίας, επι των Τούρκων κατακτητών και επι των υποκριτών συνοδοιπόρων τους, δικών μας και ξένων.

Ας υψώσουμε ο καθένας μας την προσωπική μας σημαία του ξεσηκωμού μας,  αρνούμενοι προσωπικά και συλλογικά τις «πραγματικότητες», απορρίπτοντας το συμβιβασμό με την κατοχή , απορρίπτοντας τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων. Αυτή είναι η πρώτη απαραίτητη ενέργειά του καθενός μας η οποία θα φέρει την ενότητα στόχου και θα σφυρηλατήσει  το κοινό μέτωπο νίκης.

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΗ.

Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια. 6.4.2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: