Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Σκόπια: Ο Σόρος και οι Αλβανοί συσπειρώνουν τους εθνικιστές


«Το SDSM, ο Σόρος και το Besa κατεδαφίζουν στη γέφυρα της Ελευθερίας τα σύμβολα του μακρύχρονου αγώνα για την απελευθέρωση του ‘μακεδονικού’ (σλαβικού) λαού», γράφει το δημοσίευμα

Μάιος 8, 2016.

Μετά από τη δημοσίευση  περί εμπλοκής στην πολιτική σκηνή των Σκοπίων δυτικών οικονομικών παραγόντων,  όπως ο Τζόρτζ Σόρος, Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, τώρα έχουν λάβει το λόγο και δημοσιογράφοι των Σκοπίων,  που  δεν κατηγορούν μόνο την αντιπολίτευση για τις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, αλλά ανθρώπους του Τζόρτζ Σόρος καθώς και το αλβανικό εθνικιστικό κόμμα Μπέσα (Besa).
 

Έτσι στην τηλεόραση Sitel των Σκοπίων, η δημοσιογράφος Δέσποινα Τοντορόφσκα (Деспина Тодоровска) κατηγορεί ευθέως τον Σόρος για βεβηλώσεις μνημείων  και ανάγλυφων παραστάσεων που έχει τοποθετήσει ο Νίκολα Γκρούεφσκι στο κέντρο των Σκοπίων.



Σε άρθρο της σημειώνει ότι η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM), ο Σόρος και το αλβανικό κόμμα Besaβεβήλωσαν τις παραστάσεις  στη «Γέφυρα της Ελευθερίας» που απεικονίζουν το «μακρύ αγώνα του λαού για ελευθερία».



Καταδικάζει τα χθεσινά γεγονότα κατά τα οποία οι διαμαρτυρόμενοι κάλυψαν με κόκκινη βαφή όλες τις παραστάσεις  της «πολιτιστικής κληρονομιάς» (γράφοντας τη λέξη Μαφία- φωτό).




Σημειώνεται ακόμη ότι οι αναλυτές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αλβανικό κόμμα λειτουργεί σε βάρος των εθνικών συμφερόντων των «Μακεδόνων» και αποδεικνύει ότι επιθυμεί μαζί με το SDSM να υποβαθμίσει τους «Μακεδόνες», τα εθνικά αισθήματα και τα σύμβολά τους.

http://www.echedoros-a.gr/2016/05/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: