Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Οι προπηλακισμοί βουλευτών και οι κοπετοί των "δημοσιο­γράφων"!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Εν μέσω οιμωγών και απελπισίας ενός εξουθενωμένου λαού και ενός καταρρέοντος κράτους άρχισαν κάποιες ανώδυνες αποδοκιμασίες των υπευθύνων της εθνικής τραγωδίας.
Σαράντα, σχεδόν, χρόνια οι πολιτικάντηδες όλων των χρωμάτων χορεύουν το χορό των κολασμένων στο πτώμα της Ελλάδος και, τελικά, την οδήγησαν εδώ που είναι.
Χρόνια και χρόνια ο γλείφτης λαός έτρεχε πίσω τους χειροκροτώντας τους και ψηφίζοντάς τους, σφυρηλατώντας το πρόστυχο πελατειακό ή κοπριτοκρατικό σύστημα.
Τότε, πολιτικάντηδες και "δημοσιογράφοι" τον αποκαλούσαν "κυρίαρχο" και "ώριμο πολιτικά" ! (Εδώ γελάνε).
'Ομως η πείνα, η ανεργία, η ανασφάλεια το μαύρο παρόν και το ζοφερό μέλλον ανάγκασαν κάποιους 'Ελληνες – επιτέλους – ν' αντιδράσουν και να καταγγείλουν το συμμοριακό πολιτικό σύστημα. Μια μορφή η πιο ήπια -  αποδοκιμασίας και διαμαρτυρίας είναι και οι λεγόμενοι προπηλακισμοί, ως απότοκο γεγονός της κατάθλιψης και οργής ενός ολοκλήρου λαού. Των ταπεινών και καταφρονεμένων οι οποίοι είχαν και έχουν ένα μόνο δικαίωμα: Ν ψηφίζουν, να ζητωκραυγάζουν και να επαινούν τους διεφθαρμένους. Δεν μπορούσαν να μιλήσουν και να πουν τη γνώμη τους πουθενά.
Αντίθετα, ο κόσμος της διαπλεκόμενης δημοσιογραφίας ολημερίς κι ολονυχτίς μιλούσε, έγραφε και έλεγε ανώδυνα πράγματα για το σύστημα αναπαράγοντας τη χυδαιότητά του.
'Εχει οικοδομηθεί στην Ελλάδα το σύστημα της συνωμοσίας, της σιωπής και της τρομοκρατίας του λόγου, ο οποίος αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των … δημοσιογράφων και των διεφθαρμένων πολιτικών.
Απόδειξη αυτού του ναζιστικού γεγονότος είναι και ο φόβος να λένε το επίθετό τους όσοι τώρα τελευταία μιλούν στα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά μέσα.
'Ετσι όχι μόνο παραβιάζεται η θεμελιώδης αρχή της ισηγορίας, που ίσχυσε στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Περικλέους αλλά και διαγουμίζεται το άρθρο 14 του "Συντάγματος", που μας λέει ότι: "Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του … Ο Τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία απαγορεύεται".
Του πρωκτού τα εννιάμερα! Συνταγματικά φληναφήματα αφού μόνο οι θεσμοθετημένοι βιαστές της λαϊκής κυριαρχίας μπορούν να μιλούν και να γράφουν χωρίς συνέπειες.
Τώρα, που ο "κυρίαρχος " λαός άρχισε να σαλεύει, μετά από την κοινωνική και πολιτική  χλωροφορμίαση δεκάδων χρόνων οι παρλαπίπες της "δημοσιογραφίας" -οι εξαιρέσεις μετρούνται στα δάχτυλα της παλάμης- επιδόθηκαν σ' ένα καταιονισμό κατηγοριών εναντίων των αγανακτισμένων! 
Ωρύονται: Προς θεού! Όχι αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις: 'όχι στους "απολίτιστους" προπηλακισμούς. Κινδυνεύει η … δημοκρατία!
Πρόκειται για υποκρισία χιλίων Αυστραλοπιθήκων.
Αγνοούν οι "δημοκράτες" ότι στο ποινικό δίκαιο ισχύει το δικαίωμα της νομίμου αμύνης, το οποίο επιτρέπει στον αμυνόμενο και να σκοτώσει για να σώσει τη ζωή του.
Συνεπώς, όταν κάποιες δεκάδες  κοπριτοβουλευτές – που εξαπάτησαν το λαό – ψηφίζουν με γνώμονα την προστασία της πολιτικής τους καριέρας, ανασκολοπίζοντας τη  βιολογική υπόσταση των Ελλήνων, τότε ανακύπτει το νομιμότατο δικαίωμα της αμύνης. Οι βιαζόμενοι οφείλουν να προστατεύσουν τη ζωή τους με κάθε μέσο. Ακόμη και με τη βία, η οποία, εξάλλου, αποτελεί τη μαμή της ιστορίας και δικαιολογεί το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος.
'Αρα οι προπηλακισμοί αποτελούν χάδι. Είναι ατελέσφοροι. Δεν αποτελούν ικανοποίηση του περί δικαίου συναισθήματος καταφρονεμένων, πεινασμένων και ανασφάλιστων!
Ουαί υμίν υποκριτές και φαρισαίοι.
Καταπιεσμένοι: Τρομοκρατήστε τους "κοινοβουλευτικούς" τρομοκράτες, όπως θα έλεγε και ο Παππούς Παπανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια: