Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«Θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτή τη «φοβερή», αυτή τη «συγκλονιστική» δήλωση έκανε ο νυν δήμαρχος Χαλανδρίου, ο οποίος κληρονόμησε το πολιτικό χαρτοφυλάκιο του «αγωνιστή» μπαμπά!
Γέμισε η Ελλάδα «αγωνιστές» αλλά οι πολιτικοί βόθροι ξεχείλισαν.
Πρόκειται για πομφόλυγες – κοινώς μπούρδες – όλων των υποψηφίων σε όλα τα επίπεδα.
Έλεος! Όχι άλλες «εθελοθυσίες»!
Φτάνει η απάτη.
Μόνο ετούτο το ερώτημα στον δήμαρχο – και όλους τους όμοιούς του – μπορεί να πεις στον «κυρίαρχο» ελληνικό λαό πόσο στοιχίζει οικονομικά, η τοπική λεωφορειακή γραμμή που περνά από το Κάτω Χαλάνδρι με έναν ή δύο επιβάτες;
Έχω τη γνώμη ότι η διακίνηση των δημοτών με ταξί – που θα πλήρωνε ο δήμος θα στοίχιζε πιο λίγα χρήματα!
Εδώ και δύο δεκαετίες έγραψα για το περίφημο κοινωνικό κόστος των δημοτικών υπηρεσιών.
Όλοι το έκαναν γαργάρα! Πρόκειται για ένα διαρκές οικονομικό έγκλημα για το οποίο οι πάντες όχι μόνο σιωπούν αλλά και το αναπαράγουν.
Προσωπική εμπειρία: Όταν επί προεδρίας του Τρίτση έγινε το Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ. Ο γράφων ήταν ο μοναδικός προσκεκλημένος στο πούλμαν, το οποίο μετέφερε τους συνέδρους στον τόπο του Συνεδρίου (δύο-τρία χιλιόμετρα έξω από την πόλη).
Ντράπηκα, έκανα τις παρατηρήσεις μου για το απαράδεκτο φαινόμενο, έβαλα τρία κιλά μέσα σε τρεις ημέρες! Δωρεάν πολυτελέ¬στατο ξενοδοχείο στο οποίο οι «μπουφέδες» λειτουργούσαν νυχθημερόν για τους... αγωνιστές! Τέτοιο φαγοπότι δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Μάσες, μάσες, μάσες οι «αγωνιστές» της αυτοδιοίκησης! Ντροπές! Δεν τόλμησαν ποτέ να μου στείλουν άλλη πρόσκληση. Πτάνα Ελλάδα! Όταν ο «λαός» «ανεβαίνει» στην εξουσία διαπράττει τα αίσχιστα.

3 σχόλια:

Po είπε...

Ένας πολιτικός νάνος μόνο μικρούτσικες δυνάμεις διαθέτει, κι αυτό μόνον όταν είναι ειλικρινής.
Ο Κοινοβουλευτισμός (όχι η Ελληνική Δημοκρατία) αποτελεί το ιδανικό σύστημα που διαθέτει τις άριστες ευκαιρίες σε εχθρικούς ξένους (π.χ. ΓΑΠ & οι συνεργοί του) και στους προδότες (ο κατάλογος μακροσκελής) να εγκυστώνονται μέσα στο πολιτικό σώμα, κι από εκεί εν κρυπτώ ως πυόρροια να σαπίζουν το Έθνος και να δουλεύουν για την καταστροφή της Χώρας και του Λαού.
Τελευταία όλο και αποκαλύπτεται πως οι περισσότερες προσπάθειες ανατροπής των προδοτών - των πράγματι μεγαλο-προδοτών - δείχνουν τις Μεγάλες Πόρτες της Διεθνούς (πρωταρχικά οικονομικής) Υπερεξουσίας. Και τότε πια αναγκαστικά συμπεραίνουμε ότι ο ύπατος εχθρός των Λαών είναι αποδεδειγμένα η Διεθνής Τοκογλυφία, κι επιπλέον ότι ο Κοινοβουλευτισμός λόγω διαφθοράς στερείται θέλησης και σθένους για να περιορίσει την Διεθνή χρηματική καταλήστευση του Λαού και την αρπαγή των Εθνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Αυτή η κατάληξη ισχύει ως η ανωτάτη και τελειωτική δίωξη του Κοινοβουλευτισμού για κλοπή. Αλήθεια, τι άδοξο θεσμικό τέλος, μάλιστα δε μετά από τόσες δάφνες κι αρπαχτές εκ του ασφαλούς! Κι αυτό διότι η Πολιτική Δύναμη χωρίς υπευθυνότητα και ουσιαστικό έλεγχο ζημιώνει τους πάντες, μέχρι κι αυτούς που την κατέχουν, και συμπαρασύρει ακόμα και τον Θεσμό που τους προσφέρει άσυλο και αίγλη.
Η Νέα Ελληνική Επανάσταση έρχεται ως χιονοστιβάς και θα αναδείξει ΑΝΔΡΕΣ σοφούς, ικανούς, αξίους και ενάρετους οι οποίοι θα βγάλουν την Ελλάδα από την οικονομική, και εθνική κρίση και ως Έλληνες θα φέρουν μια πράγματι Νέα Εποχή για όλη την ανθρωπότητα.
Με εκτίμηση από την Αυστραλία,
Πολύδωρος

Po είπε...

Ένας πολιτικός νάνος μικρούτσικες δυνάμεις διαθέτει, και μόνον όταν είναι ειλικρινής.
Ο Κοινοβουλευτισμός αποτελεί το ιδανικό σύστημα που διαθέτει τις άριστες ευκαιρίες σε εχθρικούς ξένους και σε προδότες να εγκυστώνονται μέσα στο πολιτικό σώμα, κι από εκεί εν κρυπτώ ως πυόρροια να σαπίζουν το Έθνος και να δουλεύουν για την καταστροφή της Χώρας και του Λαού.
Τελευταία όλο και αποκαλύπτεται πως οι περισσότερες προσπάθειες ανατροπής των προδοτών - των πράγματι μεγαλο-προδοτών - δείχνουν τις Μεγάλες Πόρτες της Διεθνούς Οικονομικής Υπερεξουσίας. Έτσι συμπεραίνουμε ότι ο ύπατος εχθρός των Λαών είναι η Διεθνής Τοκογλυφία, κι επιπλέον ότι ο Κοινοβουλευτισμός λόγω διαφθοράς στερείται θέλησης και σθένους για να περιορίσει την Διεθνή χρηματική καταλήστευση του Λαού και την αρπαγή των Εθνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Αυτή η κατάληξη ισχύει ως η ανωτάτη και τελειωτική δίωξη του Κοινοβουλευτισμού για κλοπή. Αλήθεια, τι άδοξο θεσμικό τέλος μετά από τόσες δάφνες κι αρπαχτές εκ του ασφαλούς! Κι αυτό διότι η Πολιτική Δύναμη χωρίς υπευθυνότητα ζημιώνει τους πάντες, μέχρι κι αυτούς που την κατέχουν, και συμπαρασύρει ακόμα και τον Θεσμό που τους προσφέρει άσυλο και αίγλη.
Η Νέα Ελληνική Επανάσταση έρχεται και θα αναδείξει ΑΝΔΡΕΣ σοφούς, ικανούς και ενάρετους οι οποίοι θα βγάλουν την Ελλάδα από την οικονομική, και εθνική κρίση.

Po είπε...

Επιτέλους, γιατί δεν λέτε πόσες λέξεις εγκρίνετε για δημοσίευση;
Μήπως τα κριτίρια είναι μόνον η πολιτική ορθώτητα;