Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Λύσσαξαν οι Αλβανο-σκοπιανοί: Η συμμαχία Ελλήνων και Βούλγαρων στην Αλβανία έχει σαν στόχο την εξάλειψη της «μακεδονικής» μειονότητας


Λύσσαξαν οι Αλβανο-σκοπιανοί: Η συμμαχία Ελλήνων και Βούλγαρων στην Αλβανία έχει σαν στόχο την εξάλειψη της «μακεδονικής» μειονότητας

- Στο στόχαστρο των αλβανο-σκοπιανών έχει μπει το ΚΕΑΔ που εκπροσωπεί την Εθνική Ελληνική Μειονότητα!

Η εφημερίδα “Vecer” των Σκοπίων με άρθρο της για τις προεκλογικές συμμαχίες στην Αλβανία καταφέρεται κατά του ΚΕΑΔ υποστηρίζοντας πως η συμμαχία του κόμματος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας με το κόμμα της Βουλγάρικης Μειονότητας έχει ως στόχο την εξάλειψη της μειονότητας των αυτοαποκαλούμενων «μακεδόνων» της Αλβανίας που ζουν στα σύνορα με τα Σκόπια.
Έτσι σχολιάζουν οι αλβανο-σκοπιανοί το γεγονός πως στο ψηφοδέλτιο του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει συμπεριληφθεί και ο Υζεΐρ Φετάχου, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Ευημερίας που εκφράζει τα συμφέροντα της Βουλγάρικης Μειονότητας στην περιοχή Γκολομπόρντα.
Το δημοσίευμα της “Vecer” αναφέρεται σε δήλωση του γραμματέα του κόμματος των Σκοπιανών στην Αλβανία Βασίλ Στεργιόφσκι ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει πως: «Αφού έβαλαν βέτο στις διαπραγματεύσεις για την ένταξη (σ.σ. εννοεί το βέτο της Ελλάδας για την ένταξη των Σκοπιών), τώρα προσπαθούν να καταστρέψουν και να εξαλείψουν τη “μακεδονική” μειονότητα».
Να σημειώσουμε πως το κόμμα των αλβανο-σκοπιανών, που αυτοαποκαλούνται «μακεδόνες», ανήκει στην συμμαχία του Μπερίσα στην οποία συμμετέχουν τόσο το τσάμικο κόμμα PDIU όσο και το MEGA που διεκδικεί την ψήφο των Βορειοηπειρωτών!
www.aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: