Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ο «μαύρο» της ΕΡΤ και η μαυρίλα της Ελλάδας

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Για την ουσία της κυβερνητικής πρωτοβουλίας να κλείσει το κομματομάγαζο την διατύπωσα προ ημερών.
Επανέρχομαι στο θέμα για να πω ότι μεγάλη υποκρισία και κροκοδείλια δάκρυα κατέκλεισαν την Ελλάδα από τους καλοβολεμένους και τα κόμματα που είναι οι νταβατζήδες τους.
Το «μαύρο» της ΕΡΤ μονοπώλησε την ειδησιογραφία ωσάν τίποτα άλλο δεν έχει ν’ αντιμετωπίσει η Ελλάδα και η κοινωνία της. Τρανή απόδειξη ότι οι προστατευόμενοι δημοσιογράφοιείναι πιο ίσοι από τους ίσους» για να θυμηθούμε και τον Τ. Όργουελ.
Μια Ελλάδα και μια κοινωνία που πορεύονται μέσα στο μαύρο και μέσα στη Μαύρη προπαγάνδα, μπροστά στην οποία ωχριά η γκεμπελική.
Σπέκουλα, σπέκουλα, σπέκουλα από κόμματα και πάσης λογής ανθρώπους του «πνεύματος και της τέχνης».
Συνωστισμός ποιος και ποια θα πει τη μεγαλύτερη ανακρίβεια και τη μεγαλύτερη κοτσάνα.
Ήταν τόσο προκλητικό το… δημοκρατικό ντελίριο…. ώστε οι δημοκράτες της ΕΡΤ εδώ σαν φωνή ΜΟΝΟ  σε όσους τους στηρίζουν αρλουμποειδώς. Κάποιες δειλές απόπειρες για την άλλη άποψη, αντιμετωπίστηκαν βιαίως.
Μαύρες, κατάμαυρες οι προοπτικές της Ελλάδας και της κοινωνίας της, η οποία βρίσκεται σε κώμα από την χυδαία προπαγάνδα ΟΛΩΝ των ΜΜΕ για σαράντα χρόνια.
Έλεγε ο γνωστός Αμερικανός διανοούμενος Ν. Τσόμσκι: «Στη δημοκρατία η προπαγάνδα είναι ό,τι το ρόπαλο σ’ ένα ολοκληρωτικό κράτος» (βλ. το έργο μου: «Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα», εκδ. “Ergo”, Αθήνα 2002, σελ. 68 επ. όπου το κεφάλαιο: «Η προπαγάνδα στην αρχαιότητα και το σύγχρονο κόσμο».
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών σημαίνει: Προπαγανδίζω, προπαγανδίζεις, προπαγανδίζει!
Σπεκουλάρω, σπεκουλάρεις, σπεκουλάρει.
Υποκρίνομαι, υποκρίνεσαι, υποκρίνεται.
Διαγουμίζω, διαγουμίζεις, διαγουμίζει.
Κλιέφτω, κλιέφτεις, κλιέφτει (αυτό το τελευταίο είναι του Σουρή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: