Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ιστορικό και οικονομικό λάθος

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Έχει καθιερωθεί σχεδόν από όλους να γράφεται ότι "η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη, με την πιο μεγάλη οικονομική κρίση μετά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο".
Λάθος μεγάλης  ολκής ποτέ στην μακραίωνη ιστορία της Ελλάδος δεν είχαν σφυρηλατηθεί τόσα και τέτοια δεσμά που θα καθορίσουν τη ζωή των Ελλήνων της πατρίδος και του έθνους για αρκετές δεκαετίες.
Ποτέ καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν παρέδωσε τον Ελληνικό λαό, τις θάλασσες, τα εδάφη της, τον ορυκτό της πλούτο, τα ακίνητα κτίσματα και τα χωράφια της στους ξένους δανειστές με τέτοια ακηδία και δολιότητα.
Ο "κυρίαρχος" λαός δεν κατάλαβε ακόμα ότι τα όσα γίνονται σε βάρος του δεν είναι απλά και μόνο μια γενοκτονία αλλά για ΕΘΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Ποτέ και καμμία οικονομική κρίση της Ελλάδος δεν είχε τόσοβάθος χρόνου, τόσο βάρος και τόσα δεσμά.
Πρόκειται για δεσμά τα οποία δόλιοι κυβερνήτες - με τη στήριξη του σάπιου λαού - χάλκευσαν στα σκοτεινά υπόγεια του Ηφαίστου.
Πρόκειται για πράξεις και παραλείψεις που αναμφιβόλως συνιστούν το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την οποία μόνο ένα νέο Γουδί μπορεί να ξεπλύνει.
Όσο πιο γρήγορα πάμε στο Γουδί τόσο πιο γρήγορα η πατρίδα και ο φαύλος λαός της θα απαλλαγεί από τα δεσμά των τοκογλύφων και των ξένων.
Η Ελλάδα, τώρα, είναι καθηλωμένη με τα Μνημόνια και τα κοινωνιοκτόνα μέτρα.
Εδώ και έναν αιώνα ο Εθνικός μας βάρδος Κωστής Παλαμάς έγραφε:
"Οι αφέντες νόμοι δένουν
με δεσίματα λογής
και τ' ανθρώπου τα φτερούγια
και τα πόδια της φυλής" (Δωδεκάλογος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: