Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Εθνικός κατήφορος στο όνομα της Μακεδονίας



Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Η διφορούμενη, η μεσοβέζικη και η εθνικά επικίνδυνη γλώσσα και τακτική του ΠΑΣΟΚ στο όνομα της Μακεδονίας αρχίζει να αποκρυσταλ¬λώνεται σε επικίνδυνες αντεθνικές θέσεις.Άμεσα, πλην σαφώς, αυτό διαφαίνεται από τις πρώτες κινήσεις του πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ – πάντως όχι και δικού μου – ο οποίος έσπευσε άρον άρον να επισκεφθεί και την Τουρκία και τα Σκόπια προς ικανοποίηση των… Αμερικανών! Που είναι εκείνο το αλήστου μνήμης σύνθημα των Πασοκοειδών πολιτικών πιθήκων: «Αμερικάνοι… Φονιάδες των λαών»! Τι αισχρή καπηλεία!
Ως προς την πρώτη, να δούμε τι θα δούμε – αν και ο ζήτουλας λαός θέλει να δει μόνο το επίδομα του πετρελαίου – ενώ ως προς τη FYROM τα πράγματα άρχισαν να γίνονται άκρως ανησυχητικά.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς – εκεί κατάντησαν και οι δήθεν σοσιαλιστές του κώλου – έσπευσε να συναντήσει τον «μεγάλο» ομόλογό του στα Σκόπια, για να συζητήσει το θέμα! Οι πληροφορίες λένε ότι η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση της Ελλάδας δεν έχει αντιρρήσεις το ζήτημα αυτό να περιέλθει στην αρμοδιότητα των δύο κυβερνήσεων («Καθημερινή», 1/11/2009, σελ. 14). Αυτό σημαίνει ότι το εθνικό μας θέμα μετατρέπεται από διεθνές θέμα σε ελληνοσκοπιανή διαφορά!
Πρόκειται για δυσοίωνες εξελίξεις, αυτόχρημα εθνομειοδοτικές. Θα τολμήσουν; Τί θα κάνουν τα κάθε λογής γκεσέμια και οι χαζοχαρούμενοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ; Θα τα πουλήσουν όλα και θα σιωπήσουν για κάποια ψίχουλα που τους τάζει ο «μεγάλος»;
Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: