Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Χρεοκοπία και εκτροχιασμός στην οικονομία


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα.


Αυτές τις διαπιστώσεις έκαναν (τώρα;) στο Υπουργικό Συμβούλιο οι… Μεσσίες της πράσινης ανάπτυξης και τα πράσινα άλογα. Τώρα, ευρισκόμενοι ενώπιον των πραγματικών καταστάσεων της ελληνικής οικονομίας – για τις οποίες τους είχε ενημερώσει ο κρυπτόμενος διοικητής της Τραπέζης Ελλάδας – εκπέμπουν εναγώνιες εκκλήσεις για την οποία «δεν είχαν σαφή γνώση προεκλογικά»!Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας διακυβέρνησης και οι πράσινοι ζογκλέρ της πολιτικής άρχισαν το γνωστό τροπάριο της «καμένης γης», την οποία προεκλογικά υπόσχονταν να μετατρέψουν σε κήπο της Εδέμ!
Πρόκειται για πολλοστή επανάληψη της ίδιας πρόστυχης συνταγής την οποία πλασάρει το χρεοκοπημένο δικομματικό σύστημα.Ο φαύλος λαός και οι φαύλοι ψηφοφόροι γνωρίζουν πολύ καλά αυτές τις τραγικές καταστάσεις αλλά αδιαφόρησαν και αδιαφορούν για τις οδυνηρές συνέπειες που θα έχουν για τη ζωή των Ελλήνων.
Κάποτε ετούτος ο ψοφεδεής και ιδιοτελής κόσμος των ψηφοφόρων και κομματικών οπαδών θα πρέπει να καταλάβει ότι η ψήφος δεν είναι ένα κωλόχαρτο που περιφέρεται από τουαλέτα σε τουαλέτα. Έως τότε ας σκούζουν και ας οδύρονται. Οι επιλογές είναι δικές τους αλλά το πρόστυχο της υπόθεσης είναι ότι οι δικές τους επιλογές επιβαρύνουν και δυσκολεύουν τη ζωή όλων εκείνων που δεν διαβιούν σε πολιτικούς και κομματικούς οχετούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: