Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Τα εθνικά θέματα στο σφυρί και ο λαός στην καταπακτή.


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα.


Αυτή είναι η πορεία των εθνικών μας θεμάτων, την οποία προγραμματίζει η εθνομειοδοτική κυβέρνηση, που ψηφίστηκε από εκατομμύρια «ιδεολόγους» των ιδιοτελών μικροσυμφερόντων, του καριερίστες τυχοδιώκτες, τους ισχυρούς του κεφαλαίου, των γνωστών εκδοτικών συγκροτημάτων, του ΣΕΒ και πάει λέγοντας.Κι’ όμως οι πληβείοι ψηφοφόροι συνέδεσαν την οικονομική και κοινωνική τους αθλιότητα με τους πολιτικά άθλιους. Πολύχρονοι μαζόχες που πήραν διαζύγιο από την σπανίζουσα πλέον αξιοπρέπεια.Ικετεύουν λίγα ψίχουλα, ένα ψευτοεπίδομα μα, γονατίζοντας και γλείφοντας και κλαίγοντας και σκούζοντας με την επωδό: «Δεν μπορούμε να ζήσουμε»! Το επιλέξατε.
Αντιγράφω, λοιπόν, τον τίτλο από το ρεπορτάζ: «Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη: Τα δίνει όλα ο Γιώργος στους Αμερικάνους. Τερματίζεται η αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ» («Ελεύθερος», 17/11/2009). Έτσι προφανώς ερμηνεύουν οι «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ το μήνυμα του Πολυτεχνείου! Ούτε ντρέπονται, ούτε αισχύνονται, αφού από εκείνα τα ανατριχιαστικά συνθήματα: «Αμερικάνοι φονιάδες των λαών» - «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», έκαναν ατομική πολιτική και εθνική κωλοτούμπα: Τα δίνουν όλα με ένα νεύμα των ΗΠΑ»!
Πόσο μεγάλο δίκαιο είχε ο Γ. Γκαίμπελς που έλεγε: «Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα»! Το επιβεβαιώνει ο δημόσιος βίος των Ελλήνων όλα ετούτα τα χρόνια της προστυχιάς και της εκποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: