Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

«Το δημοσιονομικό αδιέξοδο απειλεί την εθνική κυριαρχία»


(Γ. Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο της 9ης Δεκεμβρίου)


Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Τάδε έφη ο κ. πρωθυπουργός, ο οποίος προεκλογικά διακήρυσσε σε όλους τους τόνους και σε κάθε ευκαιρία ότι: «Τα λεφτά υπάρχουν», ενώ για όσα έκλεψαν οι «ιδεολόγοι» σοσιαληστές και φιλελεύθεροι παρίστανε τον ανήξερο λέγοντας: «Που πήγαν τα λεφτά;»Ως προς το δεύτερο ερώτημα, αν άνοιγε τα χρηματοκιβώτια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., θα τα εύρισκε, αν δεν έκαναν φτερά!
Ως προς το πρώτο, γνώριζε ότι τα λεφτά δεν υπάρχουν. Το έλεγε, γνωρίζοντας ότι διαπράττει το «αδίκημα της εξαπάτησης του λαού», το οποίο στην Αθηναϊκή Δημοκρατία αποτελούσε ειδικό εθνικό αδίκημα, που επέσυρε την ποινή του θανάτου.Με το νόμο αυτό καταδικάστηκε σε θάνατο ο στρατηγός Μιλτιάδης το 489 π.Χ., μολονότι υπήρξε ο θριαμβευτής της μάχης του Μαραθώνος.
Πέθανε στη φυλακή και το πρόστιμο, μαζί με την καταδίκη, το πλήρωσε ο γιος του Κίμων (βλ. D.M.Mac Dowell: «Το δίκαιο στην Αθήνα των κλασικών χρόνων», Αθήνα, 1986, σελ. 276-277). Έτσι τιμωρούσε η Αθηναϊκή Δημοκρατία τους πολιτικούς απατεώνες: Με θάνατο και όχι με τις σαχλαμάρες των εξεταστικών επιτροπών της δήθεν βουλής, η οποία αποτελεί το όχημα της συγκάλυψης όλων των κλεφτών και πολιτικών λαμογιών με ρομφαία το πρόστυχο άρθρο 86 του Συντάγματος.
Επειδή όμως τα εθνικά εγκλήματα δεν παραγράφονται, η είσοδος για το Γουδί παραμένει ανοιχτή και ασφαλώς ορθάνοιχτη για όσους τολμήσουν να ξεπουλήσουν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα.Πάντως, όπως και να έχουν τα πράγματα, ως προς τις ποινικές ευθύνες, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι αυτή η πρωθυπουργική δήλωση δεν είναι καθόλου τυχαία και καθόλου αθώα! Οψόμεθα. Έλληνες γρηγορείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: