Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Grego Mascara: Αναξιόπιστοι – Πλαστογράφοι –


Ψεύτες – Απατεώνες



Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Εδώ και μια δεκαετία η Ελλάδα, δηλ. οι Έλληνες κατηγορούμαστε από τους αρμόδιους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς. Επειδή οι αρμόδιοι υπουργοί της παρουσιάζουν συνεχώς πλαστά στοιχεία και πλαστούς εθνικούς προϋπολογισμούς.Σκοπός να εξαπατήσουν τα κοινοτικά όργανα για να δικαιολογήσουν τα δις που φαγώθηκαν και πετάχθηκαν από τα παράθυρα για να εξυπηρετήσουν πρόστυχους κομματικούς σκοπούς. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη οπότε βαρέθηκαν οι άνθρωποι και είπαν στην Ελλάδα: Στοπ. Είστε απατεώνες – πλαστογράφοι – αναξιόπιστοι – ψεύτες.Αν κάποιος «υπερήφανος» Έλληνας είναι δυνατό μ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς να αισθάνεται υπερήφανος; - ανοίξει το λεξικό του και δει τι σημαίνουν αυτοί οι επίσημοι χαρακτηρισμοί θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή και αηδία για τις κατηγορίες αυτές.Οι υπεύθυνοι αυτών των πράξεων, όταν είναι κοινοί θνητοί, τιμωρούνται με φυλάκιση από τον ποινικό νόμο. Όταν όμως τις κάνουν πρωθυπουργοί, υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι, τότε όχι μόνο δεν τιμωρούνται αλλά δοξάζονται, ψηφίζονται και χειροκροτούνται από τις ορδές των ψηφοφόρων που είναι όμοιοί τους: Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα.
Οι παλιάνθρωποι, έλεγε ο σατιρικός μας Λασκαράτος «ενώνονται μεταξύ τους όπως οι σάπιες σταφίδες», ενώ, οι αρχαίοι έλεγαν «όμοιος, ομοίω αεί πελάζει».Είναι όμως αυτονόητο ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί των αρμοδίων παραγόντων της Ε.Ε. δεν απευθύνονται στα βουνά και στους κάμπους της Ελλάδας, αλλά στους πρωθυπουργούς και υπουργούς της, που χωρίς τσίπα και ευθύνη νοθεύουν, μαγειρεύουν και πλαστογραφούν τους προϋπολογισμούς που παρουσιάζουν στους εταίρους.Πρόκειται για μια κακουργηματική συμπεριφορά των πολιτικών ταγών οι οποίοι θα έπρεπε από καιρό να βρίσκονται στον Κορυδαλλό για τα όσα έπραξαν σε βάρος της Ελλάδας ή παρέλειψαν να κάνουν.Στον έξω κόσμο, κάπου, κάπου οι πολιτικοί υπεύθυνοι κάνουν και ένα χαρακίρι. Εδώ, στην «υπερήφανη» Ελλάδα, δεν το είδαμε ποτέ.Αντίθετα, συνεχίζουν να κυβερνούν, να βγάζουν πύρινους λόγους στη βουλή και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και ο «Κυρίαρχος» λαός να τους ακολουθεί χωρίς ντροπή.
Για όλους αυτούς – και όχι μόνο – τους λόγους εδώ και πολλά χρόνια ο γράφων διαχώρησε τη θέση του από αυτό το βοθροποιημένο πολιτικό σύστημα, γράφοντας στους σάπιους ταγούς: «Όταν χρησιμοποιείτε τον όρο «λαός», για τον οποίο μιλάτε, όλη μέρα και κάθε μέρα, να προσθέτετε τη φράση «πλην του πολίτη Π. Παπαγαρυφάλλου»» (βλ. το περιοδ. «Πολιτικά Θέματα», της 26/6/1992. Το κείμενο εκείνο είχε ως τίτλο: «Εθνικός Συναγερμός», για τη διάσωση της Ελλάδας, αλλά οι… καπάτσοι ψηφοφόροι προτιμούσαν τους διεφθαρμένους εξουσιαστές για να τα οικονομήσουν». Δεν σας πάω ρε με τίποτα, γιατί εδώ και μια εικοσαετία ήξερα τι κουμάσια είστε. Δεν είμαστε το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: