Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ο Φ. Ρούσβελτ και η υποχρέωση της ανθρωπότητας για την αποκατάσταση της Ελλάδας

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, στον οποίο η Ελλάδα της δόξας και του αίματος προσφέρει σημαντική συμβολή στο συμμαχικό αγώνα εναντίον του Άξονος. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αναγνωρίζοντας αυτή την τεράστια συμβολή, σε έναν ύμνο υπέρ της Ελλάδας λέει και τα εξής: «Ο πόλεμος της Ελλάδας είναι ιστορικό γεγονός που για τα Ενωμένα Έθνη έχει τεράστια σημασία. Ο πόλεμος της Ελλάδος είναι σύμβολο και συνέχεια της αιώνιας παράδοσης της ενδόξου ελληνικής Ιστορίας. Η 28η Οκτωβρίου θα γιορτάζεται από όλους σαν η μέρα της Ελευθερίας και του θριάμβου της Ιδέας. Η πρώτη υποχρέωση της ανθρωπότητας είναι η αποκατάσταση της ελεύθερης, ισχυρής και δοξασμένης Ελλάδος!» (Το κείμενο αυτό δημοσιεύεται στην αντιστασιακή εφημερίδα «ΔΟΞΑ» (φ. 23/5.7.1943), οργάνου της Π.Ε.Α.Ν. (Πανελλήνιος Ένωσις Αγωνιζόμενων Νέων), ο αρχηγός της οποίας, αξιωματικός της αεροπορίας, Κ. Περρίκος μαζί με άλλους αντιστασιακούς εκτελέστηκε στις 4 Φεβρουαρίου 1943 για την ανατίναξη της προδοτικής Οργάνωσης ΕΣΠΟ, που στεγαζόταν επί της οδού Πατησίων και Γλάδστωνος). Αυτά, λοιπόν κατέθετε ενώπιον της ιστορίας ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Ρούσβελτ για το χρέος της ανθρωπότητας έναντι των θυσιών της Ελλάδας!
Πόσο απέχουν από την πραγματικότητα τα λόγια εκείνα με τη σημερινή συμπεριφορά των ΗΠΑ στα δίκαια αιτήματα της Ελλάδας. Σκοπιανοί – Τούρκοι – Αλβανοί – Τσάμηδες – «Μακεδόνες» και κάθε καρυδιάς καρύδι. Τελούν υπό την υψηλή προστασία των ΗΠΑ. Δικαιώνουν τους πάντες πλην της Ελλάδας!
Σε αυτό το άθλιο ιστορικό φαινόμενο συμβάλλουν βέβαια και οι «Έλληνες» κυβερνήτες, οι οποίοι στο όνομα του δήθεν προοδευτισμού και αντιρατσισμού συμπεριφέρονται ως γνήσιοι γραικύλοι και τσιράκια της παγκοσμιοποίησης. Ανάμεσα σε αυτού του είδους τις συμπεριφορές τους, τρανή απόδειξη η επιχειρούμενη κατάργηση της γιορτής των εθνικών μας επετείων, αν και ο Ρούσβελτ τόνιζε ότι: «Η 28η Οκτωβρίου θα γιορτάζεται από όλους σαν ημέρα της Ελευθερίας και του θριάμβου της Ιδέας».
Τώρα, οι «Έλληνες» κυβερνήτες ετούτων των χρόνων το απαγορεύ¬ουν και για τους Έλληνες χωρίς εισαγωγικά.
Σημείωση: Η εφημερίδα «ΔΟΞΑ» περιέχεται στην έκδοση: «Διογένης» - Ιστορικά Τεκμήρια – εκδ. των «Φίλων της Π.Ε.Α.Ν.» με τίτλο: «ΠΕΑΝ: Μυστικός Τύπος της Κατοχής», σελ. 139-146.

Δεν υπάρχουν σχόλια: