Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο τρόμος για τα μελλούμενα να συμβούν, μετατρέπεται σε θηλιά στο λαιμό των πολιτικών ηγεσιών τους, που ανησυχούν για το ανεξέλεγκτο ντόμινο όχι μόνο των αποκαλύψεων, αλλά και των πολιτικών εξελίξεων στο σύνολό τους.Επίορκοι τελικά δεν υπήρξαν μόνο κάποιοι πολιτικοί με ονοματεπώνυμο.Επίορκη ήταν συνολικά η πολιτική που εφαρμόστηκε και έθρεψε τη λαμογιά και την πολιτική απάτη.Στην απέλπιδα προσπάθεια να περισώσει το πολιτικό σύστημα πρωτοστατεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Είναι ενδεικτική η επιδίωξή του να διατηρήσει στο απυρόβλητο τους προκατόχους του πρωθυπουργούς.Στον ύπουλο ρόλο της ελεγχόμενης ενοχοποίησης, επιστρατεύτηκε και πάλι ο Πάγκαλος με γενικολογίες που επιχειρούν απλά να στρογγυλέψουν τις γωνίες της πολιτικής κριτικής.
Τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, δείχνουν άτολμα και αναποφάσιστα. Περιχαρακωμένα στο μικρόκοσμό τους αρκούνται στο τσιμπολόγημα ασταθών σε κάθε περίπτωση πολιτικών ωφελημάτων.
Οι γενικόλογες καταγγελίες και αφορισμοί για ένα σύστημα που γεννά τέτοια φαινόμενα, δεν αρκούν και σε κάθε περίπτωση δε θέτουν το δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων.
Δεν τολμούν??? Δεν θέλουν??? Αργά ή γρήγορα οι εξελίξεις από μόνες τους θα επιβάλουν σε όλους να είναι σαφείς και ξεκάθαροι στις απαντήσεις τους.Σε κάθε περίπτωση πάντως, όλα δείχνουν πως αντί να αντιμετωπίζουν εμφορούμενοι από διάθεση πολιτικής εκδίκησης και οργής το πολιτικό σύστημα ταυτιζόμενοι απόλυτα με το λαϊκό αίσθημα, επιμένουν να αντιμετωπίζουν φοβικά τον αηδιασμένο λαό στις παραμονές της μεγάλης εξέγερσής του.
Αλλά αυτή την εξέγερση δε θα την αποφύγει κανείς.
Αυτή τη διάθεση του λαού – εκδικητή, δε θα εκτονωθεί με ανώδυνες …παρελάσεις γύρω από το κοινοβούλιο της ντροπής.
Αυτή η εξέγερση θα έρθει και θα είναι ντάλα μεσημέρι. Θα είναι δυναμική…Θα είναι ανεξέλεγκτη…Θα αδειάσει την πολιτική από τη σαβούρα που τη βαραίνει…Θα ξαναφέρει την αληθινή δημοκρατία στο κοινοβούλιο και Θα τιμωρήσει παραδειγματικά όλους εκείνους που το μετέτρεψαν σε κολαστήριο ανομίας, και σε εργαστήρι ενδοτικών πολιτικών σε βάρος του Ελληνισμού και σε βάρος του τόπου…
Αυτή η εξέγερση θα γκρεμίσει για να ξανακτίσει κάτι εντελώς διαφορετικό από κείνο που προσπαθούν να περισώσουν όσοι βολεύτηκαν να λειτουργούν μέσα σ αυτό, άλλοι γιατί απλά το συνήθισαν και άλλοι γιατί βρήκαν τον τρόπο να το ξεζουμίζουν προς όφελός τους.Αυτή η εξέγερση θα παραδειγματίσει, θα αφυπνίσει, θα λειτουργήσει ως ντόμινο ανατροπής για τους λαούς ολόκληρης της Ευρώπης.Αυτή η εξέγερση θα αμφισβητήσει το αήττητο των επιλογών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και θα καταδείξει στους λαούς της Ευρώπης τον τρόπο για να ξαναπάρουν στα χέρια τους τη μοίρα τους και τη ζωή τους.
Αυτή η εξέγερση θα επιβάλει:

1. την άμεση και παραδειγματική ανατροπή αυτής της κυβέρνησης…
2. την άμεση συγκρότηση λαϊκής πολιτικής επιτροπής γνωμοδότησης για το σύνολο του κυβερνητικού έργου.
3. την παραπομπή σε δίκη και την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που με τις πολιτικές και τις επιλογές τους οδήγησαν στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, στην κατάλυση των συνταγματικών προβλέψεων και στην κατάφορη περιφρόνηση της λαϊκής κυριαρχίας.

4. την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που κούρσεψαν τη χώρα.
Αυτή η εξέγερση θα ακυρώσει τα σχέδια εκτόνωσης και επιχειρηματοποίησης της πολιτικής ζωής.
Αυτή η εξέγερση θα αμφισβητήσει συνολικά το πολιτικό σύστημα που με μεράκι οικοδομούν οι φιλιππινέζες του όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτή η εξέγερση θα καταδείξει την αναποτελεσματικότητα του πολιτικού προσωπικού, που μέσα από το διακριτό του ρόλο επιμένει να διαχειρίζεται αυτό το πολιτικό σύστημα, είτε από το ρόλο του τιμονιέρη του, είτε από τη θέση εκείνου που δεν τολμά να ρίξει το σύνθημα με στόχο την άμεση και καθολική ανατροπή του.
Αυτή η εξέγερση θα αναδείξει τον καινούριο δυναμικό και αποφασισμένο πολιτικό σχηματισμό που θα είναι ικανός να οικοδομήσει μια νέα Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Εναν πολιτικό σχηματισμό που στηριγμένος αποφασιστικά και κυρίως έμπρακτα, στη δύναμη αυτού του λαού...
θα αποτινάξει τα δεσμά της εξάρτησης,
θα ανακτήσει την εθνική κυριαρχία και την εθνική μας αξιοπρέπεια,
θα αμφισβητήσει το σύνολο των συμφωνιών που αλυσοδένουν τη χώρα,
θα τιμωρήσει παραδειγματικά τις πολιτικές του ενδοτισμού και της κοινωνικής αποσύνθεσης,
θα τολμήσει να δικάσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους ενόχους.
Και τελικά μέσα από ένα άμεσο πρόγραμμα στόχων και πολιτικών ανατροπών, θα ανοίξει το δρόμο για μια άλλη πορεία του τόπου.
Κι αυτή η ώρα είναι κοντά…
Ας το πάρουν απόφαση ότι ο σώζων εαυτόν… τελικά ΔΕΝ ΘΑ σωθήτω.



Πηγή : http://ellinikoforum.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: