Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ

Γράφει ο *Αμφικτύων

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤ’ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ:
-Την δολοφονική επίθεση των δυνάμεων της βίας του Κατεστημένου και του Δ.Ν.Τ εναντίον 4 αθώων ψυχών. Αυτή αποβλέπει να στρέψει την προσοχή του κόσμου μακριά από την εξυφανθείσα συνωμοσία σε βάρος μιάς μικρής αλλά ένδοξης χώρας από τις δυνάμεις της κλεπτοκρατίας και μαφιοκρατίας του Δ.Ν.Τ και των «εκλεκτών » τραπεζιτών της.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Την χούντα του G.A.P γιατί:
α/ με την εσκεμμένη φιλο-ατλαντική μεθόδευση της προσκάλεσε το Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα.
β/ δεν έχει νομιμοποίηση να εφαρμόσει τα ανθελληνικά και αντιλαϊκά προγράμματα της
γ/ έριξε όλα τα βάρη στις πλάτες των μισθωτών και συνταξιούχων.
δ/ κατά την παρούσα δεινή κατάσταση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους γείτονες και έχει προβεί στην εκχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στους Τούρκους.
- Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, διότι δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει ξεπερασθεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, διότι έριξε τη χώρα στη μεγίστη ταπείνωση , παρακμή και χρεωκοπία
- Τα ΜΜΕ γιατί έχουν μεταβληθεί σε προπαγανδιστικά όργανα του συστήματος και έχουν μεγίστη ευθύνη για την πνευματική, ηθική και οικονομική παρακμή και χρεωκοπία.
- Τις παραστρατιωτικές οργανώσεις των κομματικών μηχανισμών (κουκουλοφόρους των μυστικών κέντρων , αναρχικούς- εμπρηστές του ΣΥΡΙΖΑ, ροπαλοφόρους του ΚΚΕ, ράμπο με σιδερογροθιές του ΛΑΟΣ- Χρυσής Αυγής, των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών) διότι τελικά αφήνουν τον ανένταχτο πολίτη απροστάτευτο.
- Την ΕΣΥΕΑ για την κήρυξη απεργιών όταν συμβαίνουν μεγάλα κοινωνικά γεγονότα . Είναι αίσχος να πληροφορούμεθα από τουρκικά κανάλια τι γίνεται στην πόλη μας. Αυτό βάζει φραγμό στην ελεύθερη ενημέρωση.
- Την υποκρισία των μελών του κοινοβουλίου που προσποιούνται ενότητα και συσπείρωση για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών που τους έχουν αποκηρύξει προ πολλού.
- Την άρχουσα οικονομική τάξη διότι δεν έδειξε ίχνος ευαισθησίας και πατριωτισμού και δεν συνέβαλλε στα δυσβάστακτα βάρη που πέφτουν στις πλάτες των μισθωτών και συνταξιούχων.
- Τους Ευρωπαίους εταίρους μας, οι οποίοι δεν αντέδρασαν στην εμπλοκή του ΔΝΤ σε μια Ευρωπαϊκή χώρα.
- Την Γερμανική Κυβέρνηση η οποία, ενώ μας χρωστάει 360 δις. (άνευ τόκων) , για τα κατοχικά δάνεια και τις αποζημιώσεις , με τις μεθοδεύσεις της μας έριξε στους πιο στυγνούς τοκογλύφους.
- Τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας διότι ενώ εγνώριζε –όπως και οι λοιποί αρχηγοί – τη δεινή οικονομική κατάσταση δεν άσκησε το ηθικό του κύρος για την βελτίωση της καταστάσεως , ακόμη και με απειλή παραιτήσεως του. Άξιος ο μισθός του!!!
- Τον πνευματικό κόσμο διότι όλα αυτά τα χρόνια –όπως και σήμερον – λάμπει δια της απουσίας του.
ΤΙΜΟΥΜΕ :
- Τον Μίκη Θεοδωράκη διότι υπήρξε από τις λίγες καθαρές φωνές, στην έρημο που ζούμε, να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.
- Τους απλούς Έλληνες ομογενείς για την αγωνία τους για τα δεινά της πατρίδος μας.
- Τους ξένους φιλέλληνες καλλιτέχνες και απλούς πολίτες που αφυπνίσθηκαν και καλούν σε παγκόσμια συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό λαό.
- Τέλος , τον Ελληνικό λαό που σύσσωμος τούτες τις δύσκολες ώρες δείχνει ομοψυχία, εθνική συνοχή , αλληλεγγύη , επαγρύπνηση και αγωνίζεται και ματώνει για ένα καλύτερο μέλλον όχι μόνον της πατρίδος μας , αλλά ολοκλήρου της Ευρώπης και του κόσμου .
Η μικρή αλλά ένδοξη Ελλάδα που σήμερα βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο προσκήνιο, είναι ο σύγχρονος Περσέας που μαζί με την Αθηνά κόβουν το κεφάλι της φοβερής Μέδουσας. Της Μέδουσας με τα 100 κοφτερά δόντια( κλεπτοκρατίας , τοκογλυφίας, αδικίας, ΔΝΤ, αυταρχισμού, βίας , απληστίας κ.α) Η ιστορία επαναλαμβάνεται . Η Ελλάδα θα ηγηθεί και πάλι στην πτώση του φασισμού-σιωνισμού . Αδέλφια στον αγώνα. Η νίκη είναι τελικά δική μας.


*Αμφικτύων είναι ο Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης ,
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: