Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Συνεργασία της Περιφέρειας με φανατικό τουρκο-σύλλογο!

Καλά πάμε! Τουρκοέκθεση ζωγραφικής συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης και προξενικός σύλλογος με…βαρύτατο ιστορικό ανθελληνικής δράσης!
Τελικά, στη Θράκη κάποιοι αντί να βάζουνε έστω και την υστάτη ώρα λίγο μυαλό, όσο περνάει ο καιρός δείχνουν να χάνουνε ακόμη και το απειροελάχιστο που (φημολογείται ότι) είχαν μέσα στο ανεκδιήγητο κεφάλι τους! Τι άλλο να πεις δηλαδή όταν (και ενώ αποκαλύπτονται καθημερινά ο ρόλος και η δράση της Τουρκίας στην περιοχή) επίσημοι ελληνικοί διοικητικοί φορείς συνεργάζονται με προκλητικούς τουρκο-συλλόγους, γνωστούς για την άκρως υπονομευτική τους δράση, σαν να μην τρέχει τίποτε;
Παράδειγμα μικρό – αλλά διόλου ασήμαντο – τα πρόσφατα (3 Ιουνίου) εγκαίνια μιας έκθεσης ζωγραφικής για παιδιά, την οποία διοργάνωσαν από κοινού (!) ο «Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης!
Στην έκθεση στην οποία παραβρέθηκαν βεβαίως κάμποσοι προξενικοί, εκτέθηκαν έργα του συνήθους μαϊντανού αυτών των εκθέσεων, δηλαδή της Φουσούν Σουκά, αλλά και των μικρών μαθητριών της (2η φωτογραφία). Το
σημαντικό όμως δεν είναι βέβαια αυτό. Απλώς εμείς σας θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος προξενοκίνητος σύλλογος των δήθεν…επιστημόνων (το ΔΣ των οποίων το βλέπουμε συχνά-πυκνά σε επισκέψεις στοΠροξενείο) είναι από τους πιο δραστήριους και σεσημασμένους για την ανθελληνική τους δράση, καθώς πάμπολλες φορές έχει καταγγείλει τη χώρα μας σε ξένους διπλωμάτες που έρχονται στη Θράκη, είναι δε και ο μόνιμος και κυριότερος συκοφάντης της στα διεθνή φόρα (κυρίως δια της γνωστής φανατικής τουρκόψυχης Περβίν Χαϊρουλλάχ). Και βέβαια είναι (για όποιον δεν το θυμάται)και ο φορέας που συντηρεί μέσα στη Θράκη τα διαβόητα παράνομα τουρκόφωνα νηπιαγωγεία!
Αλλά, θα μου πείτε, αυτά τώρα είναι ψιλά γράμματα! Εδώ μιλάμε για «τέχνη», μιλάμε για…πολιτισμό που «φέρνει κοντά τους λαούς», που «γεφυρώνει», που «γκρεμίζει σύνορα», χώρια που πρόκειται και για εκδήλωση που απευθύνεται σε…παιδιά! Οπότε όλα καλά, ε; Οι φανατικοί τουρκόφρονες πήρανε άφνω άφεση αμαρτιών, έγινε η συνδιοργάνωση και παρέστη χαμογελαστός στα εγκαίνια (ανάμεσα σ’ όλο το τουρκο-σύστριγκλο) και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης (πρώτος από αριστερά στην 1η φωτογραφία)! Αλλά βέβαια θα μου πείτε: ποιος έχασε την τσίπα και την ντροπή, για να τις βρει τώρα ο κάθε Δαμιανίδης; Μα κάτι παράλογες απαιτήσεις που έχουμε κι εμείς, βρε παιδί μου!


www.proxeneio-stop.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: