Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

«Ο,τι δεν μπόρεσαν οι Γερμανοί με την Γκεστάμπο και τα «Στούκας», το κάνουν τώρα με τον «νέο» πρωθυπουργό Σημίτη»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα





Δυστυχέστατα για την Ελλάδα και τον «κυρίαρχο» λαό της, αυτή η πρόβλεψη του γράφοντος δεν έγινε τώρα. Διατυπώθηκε μόλις ο τότε πρωθυπουργός ανέβηκε στα σκαλοπάτια της εξουσίας.Επειδή όμως η ζωή, οι κοινωνίες των ανθρώπων, τα κράτη και τα έθνη έχουν ιστορικό περιεχόμενο και δεν γεννιούνται ξαφνικά, οι σημερινές εξελίξεις, που οδηγούν σε μία νέα τριπλή κατοχή της Ελλάδας, έχουν τις ρίζες τους στην εποχή εκείνη.

Μία εποχή την οποία καυτηρίασε ο γράφων με ετούτο το κείμενο το οποίο είχε ως τίτλο: «Η χυδαιότητα ως θεσμός του πολιτικού «μας» συστήματος» («Πολιτικά Θέματα» της 2 Φεβρουαρίου 1996).Ήταν τότε που ο «σοσιαλιστής» Πρωθυπουργός με τα «συντρόφια» πούλησαν τα Ίμια, ευχαριστώντας τις ΗΠΑ από του βήματος της Βουλής. Από τότε το ΠΑΣΟΚ έστρωνε το χαλί για να ξανάρθουν οι Γερμανοί και σ’ αυτό βοήθησαν σημαντικά και οι «αντίπαλοι» της Νέας Δημοκρατίας.

Ανέμελοι, λοιπόν, καβαλάρηδες της εξουσίας, προχώρησαν στην ποικιλότροπη εκποίηση της Ελλάδας, γιατί ούτε καν τους περνά από το μυαλό τους ένα ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: