Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ξανά και ξανά το τροπάριο της προστυχιάς. Έχει πέραση στους πολιτικούς Αυστραλοπίθηκους!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Δηλώνει ο υπουργός οικονομικών – πού εργάστηκε ο κύριος για να βγάλει το ψωμί του; - ότι θα γίνεται «αυστηρός έλεγχος για κάθε ευρώ που θα δίνει το Δημόσιο» (βλ. «Η Καθημερινή», της 1 Ιουλίου, σελ. 21).
Την ίδια μέρα, στην «Αυριανή», στο σχόλιο «πανικός», διαβάζουμε και τα εξής: «Από τα ντοκουμέντα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Ζήμενς, προέκυψε αρχικά ως συμπέρασμα πως ο ΟΣΕ επί υπουργίας Ρέππα έχει δώσει στη Ζήμενς 22 εκατομμύρια ευρώ. Δύο εντάλματα πληρωμής της ΕΡΓΟΣΕ που αφορούν το έργο της ψηφιακής ραδιοκάλυψης… από τη Ζήμενς, ένα στις 30/3/2010 ύψους 13 εκ. ευρώ και ένα στις 11/6/2010 ύψους οκτώ εκ. ευρώ, έπεσαν σαν βόμβα στην Εξεταστική, όπου ακόμη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έλεγαν κάποια «γαλλικά» για την κυβέρνηση, που από τη μία ζητά έρευνα και από την άλλη μοιράζει εκατομμύρια στη γερμανική εταιρεία»!
Την ίδια μέρα ο βουλευτής Κ. Βελόπουλος,  αποκαλύπτει στην εκπομπή του «Ελληνιστί», με τον φιλόλογο καθηγητή Α. Αντωνάκο, ότι «η ιδιαιτέρα του πρωθυπουργού παίρνει μισθό 11.000 ευρώ το μήνα»! Τεράστια λοιπόν απόσταση λόγων και έργων των λαθροεπιβατών της εξουσίας, που την πήραν με πελώρια απάτη! Περισσότερα σχόλια στο ζωολογικό κήπο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Αυτοί τα δικαιολογούν όλα εδώ και σαράντα χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: