Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πολιτική «αύρα» στη «Νέα» Νέα Δημοκρατία!!Μία από τα ίδια στην εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Στο «νέο» της ξεκίνημα η «Νέα» Νέα Δημοκρατία - σημειώνω ότι το 1940 ο Μάο Τσε Τουνγκ, είχε εκδώσει ένα βιβλίο του με τον τίτλο: «Νέα Δημοκρατία», εκδ. «Αναγνωστίδη» Αθήνα, χ.χ. - έχει ως προμετωπίδα το σύνθημα των αξίων και των αξιών!
Θυμίζω επίσης ότι «πίσω απ’ όλα τα συνθήματα υπάρχει η αγυρτεία και το κενό», όπως έλεγε ο Ν. Καζαντζάκης.
Έρχομαι, λοιπόν, στο θέμα για να μεταφέρω εδώ κάποια στοιχεία από το σχετικό ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας της Κυριακής» (11ης Ιουλίου, σελ. 7), σύμφωνα με το οποίο: «Κολλητοί υπουργών και κρατικοδίαιτοι οι εκλεγέντες στην Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ.».
Συνεχίζοντας, παραθέτει ονομαστικό πίνακα των «νέων» κεντρικο¬επιτρόπων, οι οποίοι με υψηλότατες κρατικές θέσεις και παχυλότατες αμοιβές παρείχαν τις «ιδεολογικές» τους υπηρεσίες στο κόμμα και στην Ελλάδα! Μ’ άλλα λόγια είναι, ήταν και θα είναι τα τρωκτικά των δημοσίων ταμείων, τα οποία λυμαίνονται κόμματα και κράτος.
Αυτοί και άλλοι πολλοί - συνεχίζει το ρεπορτάζ - πάνω από 150 τον αριθμό, όλοι σε κρατικές θέσεις στη θλιβερή πενταετία της Ν.Δ.». Ρωτά ο ρεπόρτερ: «Μ’ αυτούς θα κάνεις την επανίδρυση της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και θ’ αναστήσεις την Ελλάδα; Με όλους αυτούς που έπαιρναν τα επιμίσθια τουλάχιστον από τις θεσούλες και δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν και δεν ήξεραν τίποτα, για τα εγκλήματα που γίνονταν και εξομοίωσαν την Ν.Δ. με τις κομπίνες και τις λαμογιές του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα 20 χρόνια που γράφτηκαν στο... χιόνι;»
Εύλογα και εύστοχα τα ερωτήματα. Μία από τα ίδια. Ανακυκλούμενοι πολιτικοί βόθροι!
Με το «νέο» ξεκίνημα το κάρρο βάλτωσε στα λασπόνερα.
Για να μην αδικήσω τη «νέα» - Νέα Δημοκρατία, σημειώνω ότι ο πρώτος διδάξας αυτή την άλωση των Κεντρικών Επιτροπών από κρατικο¬δίαιτα κομματικά στελέχη - έως και 90% - ήταν οι «μπροστά¬ρη¬δες» του ΠΑΣΟΚ.
Λεηλασία, παντού λεηλασία: ψυχών, κομμάτων, οργάνων και χρημάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: