Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Επικίνδυνες «συμμαχίες»!..

Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου

Οσο περνούν οι μέρες γίνεται σαφές ότι ο Γιώργος Π. (πρωθυπουργός, ατυχώς, της Ελλάδος εδώ και 16 μήνες) είναι αποφασισμένος να σφυρηλατήσει τεράστιες επαφές – αυτονοήτως και συνεργασίες – με τους …«φίλους και συμμάχους», στην περιοχή, Ιουδαίους!!!
Πιεσμένοι ασφυκτικά καθώς είναι οι εν θέματι γείτονες από τον Αραβικό κόσμο σε συνδυασμό με το Παλαιστινιακό αλλά κυρίως υπό την σκιά του φόβου ότι η (άλλοτε) φίλη τους Τουρκία αναπτύσσει, σήμερα ηγετικό ρόλο όχι μόνον ως περιφερειακή δύναμις αλλά και γενικά στον κόσμο του Ισλάμ, απεφάσισαν να «ανοιχτούν» προς την Ελλάδα που, ασφαλώς, διαδραματίζει σημαντικό γεωπολιτικό ρόλο στην περιοχή λόγω της θέσεώς της.
Προϋποθέσεις για την αυξημένη αυτή σχέσι θα υπάρξουν από μεν την Ελλάδα σε στρατιωτική συνεργασία αλλά και στην παραχώρησι ορισμένων νήσων μας για να… μετεγκατασταθούν (θέλοντας ή μη, βεβαίως) οι δύστυχοι Παλαιστίνιοι - κυρίως από την Λωρίδα της Γάζας – και οι Ιουδαίοι θα «πείσουν» τους ομοεθνείς τους (το ονομαζόμενο Εβραϊκό λόμπυ) να προχωρήσουν σε επενδύσεις στην χώρα μας. Βεβαίως, θα υπάρξουν εξελίξεις και στο περίφημο θέμα της Α.Ο.Ζ. (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη), στο οποίο, υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα η Ελληνική Κυβέρνησις έχει βάλει, κυριολεκτικώς, την ουρά στα σκέλια!…
Εξ όλων τούτων, φαίνεται καθαρά ότι αλλάζουν πλήρως οι ισορροπίες στην περιοχή, αλλά και ευρύτερα στην Μέση Ανατολή. Οι Ιουδαίοι εξασφαλίζουν τα νώτα τους, κυρίως από γεωπολιτικής και στρατηγικής πλευράς, οι Τούρκοι αναπτυσσόμενοι, ταχέως, στον ρόλο ηγέτη του Ισλάμ (μέχρι τώρα τον ρόλο αυτό διεδραμάτιζε το Ιράν) και εμείς, λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσεως που διερχόμεθα πιθανώς θα ανακουφισθούμε κάπως, με κάποιες εβραϊκές επενδύσεις – μην περιμένετε πολλά πράγματα – μέσα στους επόμενους μήνες.
Το… παλούκι, όμως, που, επίσης, διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι ότι οι Τούρκοι που σε καμία περίπτωση δεν είναι «μπουνταλάδες» (όπως πιστεύουν μερικοί – μερικοί) θα μας αλλάξουν τα φώτα σε προκλήσεις και απειλές που όμοιές τους δεν έχουμε γνωρίσει για αρκετά έτη.
Οι παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο μας θα κορυφωθούν, οι εκβιασμοί σε ό,τι αφορά το Καστελόριζο θα φθάσουν στο έπακρο, στην Θράκη θα αντιμετωπίσουμε τεράστια προβλήματα και… ούτω καθ’ εξής.
Και επειδή οι Ιουδαίοι ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν «Φίλοι και Σύμμαχοι» κανενός παρά μόνον του… εαυτού τους, ας μην αναμένουμε ουσιαστική υποστήριξι εκ μέρους τους όταν έλθουν τα δύσκολα – που, υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες θα έλθουν οπωσδήποτε – με τους Τούρκους. Τους Τούρκους που εν τω μεταξύ εξοπλίζονται σαν αστακοί αυτό τον καιρό, ενώ εμείς κάνουμε περικοπές στους εξοπλισμούς μας.
Ακόμη μια σημαντική παράμετρο συνιστά το γεγονός ότι, όπως θα έχει προσέξει ο Αναγνώστης, οι τρομοκρατικές οργανώσεις του ευρύτερου Ισλάμ δεν μας έχουν ενοχλήσει σε τίποτε ουσιαστικό κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Μήπως τώρα που ταυτιζόμεθα με τα συμφέροντα και γενικώς με τις επιδιώξεις των Ιουδαίων στην περιοχή, ανακύψει πρόβλημα τρομοκρατικών πράξεων στην Ελλάδα; Κατά τις εκτιμήσεις του γράφοντος ναι, θα προκύψει και το συγκεκριμένο πρόβλημα αφού ως… «φίλοι και σύμμαχοι» των Ιουδαίων μοιραίο είναι να εξαγριωθούν (και) εναντίον μας οι οπαδοί του Ισλάμ.
Το φινάλε αυτής της… λυκοφιλίας θα είναι να βρεθούμε στο μάτι ενός φοβερού κυκλώνα για ολίγα αργύρια. Και φυσικά αφού οι Ιουδαίοι όταν έλθει η δύσκολη ώρα θα κοιτάξουν τον εαυτό τους (ίσως και να τα ξαναφτιάξουν με τους Τούρκους) άντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε!..

Πηγή : http://www.elora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: