Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το όργιο φαυλοκρατίας στο Δήμο Αθηναίων και η αχρήστευση της ψήφου

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Νέο φαυλεπίφαυλο τσουνάμι ξέσπασε στον εν πολλαίς αμαρτίες διάγοντα Δήμο Αθηναίων, ο οποίος εδώ και δεκαετίες μετατράπηκε σε άνδρο κομματικών κηφήνων.
Η κομματική ταυτότητα αποτελεί το διαβατήριο για κάθε παρανομία αρχόντων και αρχομένων, με εφαλτήριο το ψηφοθηρικό αλισβερίσι: Σε ψηφίζω, με διορίζεις στην υπηρεσία απορριμμάτων και με μετατάσσεις στη θέση διοικητικού τμηματάρχη ή διευθυντού!
Την αθλιότητα αυτή καταλογίζει το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, για 204 "εργαζομένους"! (βλ. σχετικό ρεπορτάζ στον Αθηναϊκό Τύπο της 22ας Δεκεμβρίου και για τα εδώ στοιχεία την "Καθημερινή", σελ. 6).
Το αστείο, γελοίο και προκλητικό του πράγματος είναι ότι: "Οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης καλούν τον περιφερειάρχη ν' ασκήσει διώξεις εις βάρος…" Καλά κρασιά!
Η κόπρος του Αυγεία, η οποία μαστίζει τον Δήμο Αθηναίων δεν χρειάζεται επέμβαση του Περιφερειάρχη.
Απαιτεί έκτακτο Στρατοδικείο, αφού η τακτική Δικαιοσύνη ούτε ακούει, ούτε διαβάζει ούτε βλέπει.
Και μετά απ' αυτά –και όχι μόνο- μας κατηγορούν οι… ευαίσθητοι δημοκράτες γιατί απέχουμε από τις δημοτικές εκλογές! Μας χαρακτηρίζουν… άχρηστους!
Παριστάνουν τον "αφελή" που μας λέει "ψηφίστε τον καλύτερο"! Πώς να παλαίψουμε τους διεφθαρμένους που μετέτρεψαν τα υπουργεία, τη Βουλή και την αυτοδιοίκηση σε ιδιωτικά μαγαζιά;
Όταν οι κάλπες των διεφθαρμένων, πριν ακόμη ανοίξουν, έχουν μέσα τους χιλιάδες ψήφους διεφθαρμένων ψηφοφόρων, τι νόημα έχουν οι εκλογές;
Πρόκειται για σκέτη απάτη. Απέχετε, αποκαλύψτε, καταγγείλτε και δαγκώστε.
Δαγκώστε τους πολιτικά πρόστυχους όσο μπορείτε και όπου μπορείτε!
Βαράτε τους απατεώνες όταν και όπου μπορείτε. Αρνηθείτε την μετατροπή σας σε Αυστραλοπιθήκους. Η πείνα δεν θ' αφήσει κανέναν άθικτο! Τέρμα στις αυταπάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: