Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Η Αρχιεπισκοπή αλλάζει τα ονόματα για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα. Μετονόμασε την ΜΚΟ "Στοργή" σε "Αγάπη – "λόγω αμαρτωλού παρελθόντος" (ρεπορτάζ της "Καθημερινής" της 22/12 σελ. 7)

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Με τον "εκσυγχρονισμό" του ΠΑΣΟΚ θεσπίστηκε και ο θεσμός των "Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων", που αποτέλεσε το βασίλειο της διαφθοράς και των κάθε λογής κομπιναδόρων.
Πακτωλός χρημάτων έρευσε σε διάφορες Μ.Κ.Ο., για τις οποίες κανένας δεν γνώριζε το έργο τους.
Όταν η δημοκρατία θ' αποκατασταθεί στην πιο διεφθαρμένη χώρα του κόσμου (που τη λένε Ελλάδα), ίσως τότε θα μάθουμε που πήγαν εκατομμύρια των εκατομμυρίων.
Δυστυχώς, σ' αυτό το "θεάρεστο" έργο επεδόθηκε και η Ελληνική εκκλησία, η οποία κατηγορήθηκε για "ατασθαλίες" στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Δούρειος Ίππος του πλιάτσικου η διαβόητη "Αλληλεγγύη" εναντίον της οποίας καταμαρτυρούνται ουκ ολίγα.
Οι ιεράρχες για ν' αποσείσουν τις ποινικές ευθύνες μετονόμασαν την ΜΚΟ για να "ξεχάσουν" την "Αλληλεγγύη"!
Όμως πρόκειται για μία πολύ παλιά "συνταγή" την οποία καυτηρίαζε ήδη ο Θουκυδίδης γράφοντας για τους σύγχρονούς του: "Κατήντησαν να μεταβάλουν αυθαιρέτως την καθιερωμένην σημασίαν των λέξεων δια των οποίων δηλούνται τα πράγματα" (βλ. "Ιστορίαι", 82, 15).
Πατέρες της Εκκλησίας: Αφήστε τα κόλπα και τη μπερτόδουλη συμπεριφορά. αποκαλύψτε το σκάνδαλο, ενημερώστε το… ποίμνιο, πάρτε πίσω τα χρήματα και δώστε τα στους φτωχούς που πεινούν. Όλα τ΄άλλα είναι παπαδίστικες κουτοπονηριές και ανήθικες συμπεριφορές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: