Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

"Ελληναράδες" και "Ελληναρούδες"

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας με τους φαιδρούς πολιτικούς, με τους ανεύθυνους πρυτάνεις και τους γονατισμένους δημοσιογράφους, ήρθαν τα πάνω κάτω, με την κακοποίηση της γλώσσας και την παραχάραξη των εννοιών που εκφράζουν οι λέξεις.
Πρόκειται για ιστορική επανάληψη της διαπίστωσης του Θουκυδίδη, που γράφει ότι "για να δικαιολογούν τις εγκληματικές τους πράξεις", οι σύγχρονοί του "άλλαζαν την σημασία των λέξεων".
Έτσι, λοιπόν, και οι σύγχρονοι δράστες της αρπαχτής, της παρακμής και του πολιτικού έιτζ, ασκούν πολύμορφη και πολυεπίπεδη τεχνολογική τρομοκρατία -και όχι μόνο- εναντίον των Ελλήνων και Ελληνίδων που αντιστέκονται στην επέλαση της ασύδοτης χυδαιό­τητας που επελαύνει στη δημοκρατία της Μπανανίας.
Έτσι, με οργή και κατάπληξη παρακολουθούμε την ορχήστρα της εθνομειοδοσίας να παίζει στους ρυθμούς της εσκεμμένης συκοφαντίας. Να μερικά παραδείγματα: ψελλίζει ο καταστηματάρχης ότι ληστέφθηκε από λαθρομετανάστες και οι παραχαράκτες της γλώσσας και του πατριωτισμού εξαπολύουν εναντίον του τον χαρακτηρισμό του Ελληναρά.
Διαμαρτύρεται ο καταπιεζόμενος Έλληνας ότι τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι και οι... προοδευτικοί τον τρομοκρατούν: Πάψε Ελληναρά.
Διαμαρτύρονται οι απεγνωσμένοι κάτοικοι των συνοικιών της Αθήνας για το βίο αβίωτο, που ζουν από τις παντοειδείς ληστείες και φόνους, που διαπράττουν οι λαθρομετανάστες και οι προοδευτικοί τους κατακεραυνώνουν: Σκάστε Ελληναράδες.
Τολμούν κάποιες Ελληνίδες να καταγγείλουν τους βιαστές τους και οι... προοδευτικοί τις υποχρεώνουν να δηλώσουν ότι "δεν είμαστε ρατσίστριες", αφού τις χαρακτηρίσουν ως Ελληναρούδες!
Αυτά τα πρόστυχα φαινόμενα μόνο στην πτάνα την... σοσιαλστηκή Ελλάδα συμβαίνουν και θα γίνονται χειρότερα αν ετούτος ο γονατισμένος λαός δεν ακολουθήσει το δρόμο της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ!
Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για τον ίδιο και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: