Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Οι Σκοπιανοί εύχονται ανοικτά τη χρεοκοπία της Ελλάδας!

Δεν φτάνει που δύο δεκαετίες τους ζουν οι Έλληνες επιχειρηματίες (κακώς...), δεν φτάνει που το 2001, όταν στασίασαν οι Αλβανοί, κάποιοι από την Αθήνα τους έβαλαν πλάτη... Οι Σκοπιανοί το έχουν παρακάνει! Αν και δεκάδες χιλιάδες από αυτούς σιτίζονται από ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και από ασυνείδητους Έλληνες που πάνε για ψώνια εκεί, ή παίζουν στα τουρκικών συμφερόντων καζίνο, αν και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί για αυτούς τη μοναδική διέξοδο, αν και η Αθήνα δεν αντιδρά στις προκλήσεις, όπως κάνουν πχ η Σόφια ή τα Τίρανα, αυτό δεν φαίνεται να εκτιμάται από τους ιθύνοντες των Σκοπίων.
Οι τελευταίοι, μετά την απαράδεκτη προσφυγή στη Χάγη, συνεχίζουν να υποδαυλίζουν «καταστάσεις». Και να και άλλο ένα κρούσμα! Οι οπαδοί της Vardar, ανήρτησαν πανό σε αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρεγκάλνιτσα, που έγραφε: «Greece, We Wish You Happy New... Bankruptcy» («Ελλάδα, σου ευχόμαστε ευτυχισμένη νέα... χρεοκοπία»). Α, το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της συγκεκριμένης ομάδας είναι γνωστοί ως «κομιτατζήδες», θεωρείται εντελώς τυχαίο. Όπως και το γεγονός ότι στα γήπεδα απαγορεύεται από την UEFA η ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο.
Ακόμα και ο σκοπιανός Τύπος στηλίτευσε το γεγονός. Όμως, εδώ μην περιμένετε αντιδράσεις από τα κόμματα. Το αντίθετο. Το θέμα δεν θα παίξει, για να προετοιμαστεί το έδαφος και για άλλες «υποχωρήσεις», ώστε τα Σκόπια να ενταχθούν στους «ευρωατλαντικούς» θεσμούς. Και η διεθνής κοινότητα βιάζεται να γίνει αυτό, πριν ξεσπάσει η νέα αλβανική ανταρσία που εξυφαίνεται προς Τέτοβο & Κοσσυφοπέδιο μεριά...

Πηγή : http://www.elkosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: