Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΣ...




Διαφωνούμε κάθετα με την υιοθέτηση του προταθέντος  κοινού ανακοινωθέντος με στόχο την επανέναρξη νέων δικοινοτικών συνομιλιών των οποίων η καταστροφική  κατάληξη προδιαγράφεται απο το περιεχόμενο του ανακοινωθέντος, να οδηγεί στο  ξεπούλημα της πατρίδας:
  • Θα οδηγηθούμε  στη ρατσιστική λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με τους όρους του κατακτητή.
  • Ουσιαστικα επανέρχεται το Σχέδιο ΑΝΝΑΝ το οποίο ο κ. Αναστασιάδης και οι περί αυτον υποστήριξαν το 2004, με τη διαφορά ότι σήμερα το υποστηρίζει και η Ηγεσία του ΑΚΕΛ , πιστή στην υποσχεσή της να το τσιμεντώσει..
  • Τουρκοποιούνται πλήρως τα κατεχόμενα.
  • Επιστροφή των προσφυγων διαγράφεται μια για πάντα  ώστε  να μπορεί να λειτουργήσει η ΔΔΟ. Γιαυτό και δεν γίνεται λόγος για επιστροφή. Η παραπλανητική γενική αναφορά σε Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν σημαίνει τίποτε. Αν τελικά κάποιοι επιστρέψουν για επικοινωνιακούς και άλλους λόγους σκοπιμότητας, θα πάρουν Τουρκική ιθαγένεια. Θα μετατραπούν σε υπηκόους του Τουρκικού Συνιστώτος Κράτους. Θα φορέσουν ΦΕΣΙ. Θα ευρίσκονται  στο έλεος των νόμων , της  δικαιοσύνης, της αστυνόμευσης και της οικονομίας του Τουρκικού Συνιστώτος Κράτους. Ουσιαστικά με τη λύση, θα αφεθούν στο έλεος της βουλημίας της Αγκυρας. Η παραμονή τους εκεί θα έχει ημερομηνία λήξης όπως συνέβηκε και στους Ελληνες της Μικράς Ασίας το 1922..
  • Θα ξεκινήσει ο κατακλυσμός του Τουρκικού Συνιστώτος Κράτους απο Τούρκους έποικους και η ισλαμοποίηση της περιοχής.
  • Το Κράτος θα χρεωκοπήσει οικονομικά με τις 3 Κυβερνήσεις, τις 3 Βουλές, τρείς Δημόσιες Υπηρεσίες , όλα εις τριπλούν.
  • Η νέα Κύπρος θα είναι, μέσα απο την πολιτική ισότητα του Τουρκικού Συνιστώτος Κράτους,  μόνιμα  ομηρος της Τουρκικής πολιτικής και επεχτατικής στρατηγικής.
  • Το Κράτος θα λειτουργεί όταν το θέλει και το αποφασίζει η Αγκυρα.
  • Απο τη στιγμή της υπογραφής της λύσης που προδιαγράφει το κοινό ανακοινωθέν θα ξεκινά η υπονόμευση της ελεύθερης Κύπρου αφού η ομπρέλλα της Κυπριακής Δημοκρατίας του σήμερα, θα πάψει να υπάρχει.
  • Απο τη στιγμή που θα πέσει υπογραφή σε τέτοια λύση το μέλλον των νέων μας υποθηκεύεται στην Τουρκία. Αρκεί να θυμηθούμε ότι το 1960 το Σύνταγμα της Ζυρίχης ελάχιστα υπερπρονόμια παραχωρούσε στη μειοψηφία των Τουρκοκυπρίων και οι ηγέτες μας στάθηκαν ανίκανοι να διαφυλάξουν τα Κρατικά και Ανθρώπινα Δικαιώματά μας. Οι Τουρκοι αξιοποίησαν επιτυχώς τα περιορισμένα υπερπρονόμοια που τους παρείχε το Σύνταγμα και μας έχουν «καβαλλικέψει». Καλούμε τους νέους μας να αναλογιστούν πού θα οδηγήσουν οι Τούρκοι τη δική τους γενιά ,με τα υπερπρονόμοια που θα τους παρέχει η λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, εφόσον κάνουμε το θανάσιμο λάθος να τους κληρονομήσουμε μια τέτοια λύση.  


Κύριε Πρόεδρε, στοιχειωδώς σεβαστείτε  τις φραστικές σας δεσμεύσεις έναντι του Λαού, σεβαστείτε τον εαυτό σας , σεβαστείτε τον Κυπριακό Ελληνισμό, σεβαστείτε τα Ελληνικά ιδεώδη για τα οποία η ιστορία μας καταγράφει εκατόμβες θυσιών και ηρώων και ΜΗΝ προχωρήσετε στο θανάσιμο βήμα που πάτε να κάμετε με την προσυπογρφή οποιουδήποτε ανακοινωθέντος για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Συστρατευθείτε με το Λαό σε αγώνα απελευθέρωσης, με κορωνίδα την Κυπριακή Δημοκρατία μας.

Χαιρετίζουμε  τα Κόμματα και τον απλό πολίτη που διαφωνούν με το ανακοινωθέν και κάνουμε έκκληση όπως όλοι μαζί συστρατευθούμε για να αποδεσμευθούμε απο την ρατσιστική διχοτομική λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που θα οδηγήσει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού αππο τη γη των πατέρων του και να διεκδικήσουμε μέσα απο καθαρό αντικατοχικό αγώνα την απελευθέρωση του τόπου μας.



Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια: