Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΒΛΙΟ :Γιώργος Παπαδόπουλος - Κυπραίος Το δαχτυλίδι

Ενάντια στη μοίρα και συχνά ενάντια στη λογική, Το Δαχτυλίδι ξετυλίγει μέσα στις γεμάτες αλήθεια σελίδες του μια συγκινητική ιστορία για την αγάπη, την αξιοπρέπεια και την πατρίδα. 
Ξεκινώντας πριν από δύο αιώνες στο μεγαλύτερο ελληνικό νησί, την Κύπρο, έξι γενιές ανθρώπων αγωνίζονται για να αλλάξουν τα σχέδια της μοίρας, της δικής τους και του τόπου τους.
Το Δαχτυλίδι σφραγίζει τις ζωές απλών, καθημερινών ανθρώπων, που γίνονται ήρωες. Έρωτες, φιλίες, όνειρα, ιδέες και αγαθά που δεν μετριούνται με το ζύγι, συνθέτουν μια αληθινή ιστορία που όμοιά της δεν έχει ξαναγραφτεί ποτέ.

ΤΟ ΔΑXΤΥΛΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ


Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 παρουσιάστηκε στο Σπίτι της Κύπρου το βιβλίο του Γιώργου Παπαδόπουλου-Κυπραίου, Το Δαχτυλίδι, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.
Το Δαχτυλίδι είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Γιώργου Παπαδόπουλου-Κυπραίου, ιδρυτή των εκδόσεων Διόπτρα. Βασισμένο σε προσωπικές εμπειρίες και αληθινά περιστατικά, αποτυπώνει ενάμιση αιώνα ελληνικής ιστορίας και φωτίζει άγνωστες, στο ευρύ κοινό, πτυχές της, ενώ ειδικότερα, σκιαγραφείται ο τρόπος που δοκιμάζονται και εξελίσσονται οι ανθρώπινες σχέσεις υπό ακραίες συνθήκες, όπως αυτές του πολέμου.


Το βιβλίο θα βρείτε:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ * Βιβλιοπωλείο Ιωάννου Χρ. Γιαννάκενα
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ
Χαρ. Τρικούπη 14, τ.κ. 106 79 ΑΘΗΝΑ * Τηλ. 210 3628976 - 210 6440 021 και τοτ. 210 3638435
                facebook: ΠΕΛΑΣΓΟΣ – ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: