Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί οι πεινασμένοι είναι ακόμα γονατισμένοι;

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Λένε τα στοιχεία της απελπισίας: Ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες άνεργοι, εξακόσιες χιλιάδες «ζουν» κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχιας, εκατομμύρια συνταξιούχοι «ζουν» με συντάξεις κατοχικές, χιλιάδες  καταστήματα βάζουν λουκέτα, φάρμακα και νοσοκομεία αποτελούν πολυτέλεια και οι μαύρες μέρες έρχονται κατάμαυρες!
Το αγωνιώδες ερώτημα: Τι περιμένουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των κολασμένων της γης των Ελλήνων; Τα κόμματα; τα συνδικάτα; τους πολιτικούς; την κυβέρνηση; ή την Τρόικα;
Εδώ και δέκα χρόνια ο γράφων προειδοποιούσε τον «κυρίαρχο» λαό για την φτώχεια των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων, που ανερχόταν στα 21%.
Ήταν τότε που «Το Βήμα» της 26 Μαΐου 2002 αποκάλυπτε τη σχετική μυστική έκθεση του Ο.Ο.Σ.Α., η οποία έκανε λόγο για τα 2 εκατομμύρια φτωχών και ο γράφων καυτηρίαζε την απάθεια του λαού από τα στοιχεί που προκαλούν ανατριχίλα και οδηγούν στην προϊούσα φτωχοποίηση της «ισχυρής» Ελλάδος του Σημίτη» (βλ. το άρθρο μου: «2.000.000 φτωχοί», στα «Πολιτικά Θέματα», της 21/6/2002).
Αδιαφορία, σιωπή και τρέξιμο πίσω από τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες, ενώ ο γράφων προειδοποιούσε για «το πύργωμα της λυκοκοινωνίας με όπλο την προπαγάνδα και την επικοινωνία στην οποία αρέσκεται ο «κυρίαρχος» λαός.
Να υποθέσω ότι αυτός ο «μεταλλαγμένος» λαός (βλ. το άρθρο μου: «Η μετάλλαξη των Ελλήνων και ο επερχόμενος εθνικός αφανισμός» (στα «Πολιτικά Θέματα» της 7/12/2003), αποφάσισε να εξαφανιστεί βιολογικά;
Για να δούμε τι θα γεννήσει η γκαστρωμένη ιστορία, η οποία δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια.
Θα φθάσουμε στο Γουδί ή θα μας θάψουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: