Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η Ευρώπη εποικίζεται και εμείς ασχολούμαστε με τρίχες

Του Νίκου Χιδίρογλου

Η ανακοίνωση του Λιμενικού, ήταν μια ακόμα από τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανάλογες που έχουμε διαβάσει τα τελευταία χρόνια. Ανακοινώσεις, που αποτελούν τους προάγγελους του θανάτου της Ευρώπης, δηλαδή της μετατροπής της σε Ευραβία. Για να ζήσουμε και πάλι επιθέσεις όπως αυτές στους Δίδυμους Πύργους, αλλά και στα μετρό της Μαδρίτης και του Λονδίνου, με τους χιλιάδες, συνολικά, νεκρούς.
Η Δύση, κρυπτόμενη πίσω από ένα ψευδεπίγραφο ουμανισμό, που φυσικά κουβέντα δεν έχει να πει για τα δεινά των χριστιανών στην Αίγυπτο και στη Λιβύη, όπου η Δύση ήταν ο σπόνσορας «επαναστάσεων» που ανέτρεψαν παλαιά καθεστώτα, αυτοκτονεί. Για την ακρίβεια, οι πουλημένες στα πολυεθνικά επιχειρηματικά συμφέροντα πολιτικές & γραφειοκρατικές «ελίτ», θέλουν φτηνούς εργαζόμενους και διάλυση των εθνικών κορμών, αλλά και την περιθωριοποίηση των εθνικών παραδόσεων.
«Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτμου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη ακυβέρνητης λέμβου με ικανό αριθμό επιβαινόντων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της ν. Αγαθονησίου. Άμεσα στο σημείο μετέβη πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε την μηχανοκίνητη λέμβο, ενώ, αφού πλήρωμα ανωτέρω πλωτού περισυνέλεξε τους επιβαίνοντες, κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Αγαθονησίου.
Οι ανωτέρω δεκαεπτά (17) αλλοδαποί (09 άνδρες, 04 γυναίκες και 04 ανήλικοι), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό Κέντρο Υγείας για τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων, μετά το πέρας των οποίων, παραδόθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Αγαθονησίου όπου και κρατούνται. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Πάτμου».
Διαβάστε όμως και αυτό: «Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος (30 και 39 ετών αντίστοιχα), διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν μία (01) ανήλικη αλλοδαπή η οποία στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν μετά από υπόδειξη ημεδαπής, την οποία εκβίαζαν να προσποιηθεί τη μητέρα της ανήλικης, χρησιμοποιώντας οικογενειακό πιστοποιητικό της, το οποίο υπεξαίρεσαν και στη συνέχεια παραποιώντας το, θέλησαν να το χρησιμοποιήσουν ως ταξιδιωτικό έγγραφο για το ανήλικο τέκνο. Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, τέσσερα (04) κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατό (1.100) ευρώ».
Η χώρα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι. Την ίδια ώρα, χιλιάδες συμπολίτες μας, κυρίως κάποιοι βολεμένοι, κλείνουν το μάτι πονηρά στην αριστερά, κάνοντας πως δεν έχουν ακούσει για τις 40 και πλέον ανθρωποκτονίες στα χέρια των λαθρομεταναστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, κάνοντας πως δεν άκουσαν για το τι έγινε το καλοκαίρι στην Πάρο, ή τι έγινε στην Γ’ Σεπτεμβρίου, ή σε κάποια χωριά της Φθιώτιδας...
Δεν άκουσαν φαίνεται για τις δολοφονίες ηλικιωμένων, δεν άκουσαν φαίνεται για το βιασμό και τη δολοφονία της κυρά-Σοφίας, στην Επισκοπή της Κρήτης. Ίσως να μην άκουσαν όλοι αυτοί ότι μια μητέρα βιάστηκε σε νότιο προάστιο της Αθήνας από αλλοδαπούς, μπροστά στα παιδιά της. Πολλά τα ίσως...
Πήξαμε στους ριψάσπιδες, στους παρτάκηδες, στους βολεμένους, στους συμβιβασμένους, στους δειλούς, στους ψεύτες, σε αυτούς που κυρίως ψεύδονται στον εαυτό τους. Σε όλους όσους έχουν πεθάνει από νέοι και δεν έχουν για κάτι άλλο να αγωνιστούν, εκτός της τσέπης και του στομαχιού τους. Όλοι αυτοί, φωνάζουν για τους μισθούς και τις συντάξεις, υποτιμώντας όλους αυτούς που αγωνίστηκαν και έστησαν τη χώρα, από το τίποτα... Ξεχνώντας το σύνθημα της ΕΟΚΑ στους ματωμένους τοίχους της Λευκωσίας του ’55, «την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγομεν πέτρες»... Ναι, μιλάω για αυτούς που ακολούθησαν το «λεφτά υπάρχουν» και προχθές είχαν το ΘΡΑΣΟΣ να παραστούν στο συνέδριο του κόμματος-καταστροφέα της σύγχρονης Ελλάδας και μάλιστα να... αποθεώσουν τον εθνομηδενιστή ΓΑΠ!
Όλοι αυτοί λοιπόν, κάνουν πως δεν βλέπουν τον εποικισμό της χώρας μας από τις ορδές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν βλέπουν την γενοκτονία κατά των Ελλήνων, ότι πολλοί εξ αυτών δηλώνουν λαθρομετανάστες μέσα στα νοσοκομεία της ίδιας τους της πατρίδας, προκειμένου να τύχουν νοσηλείας και καλύτερης μεταχείρισης. Κάνουν πως δεν βλέπουν ότι κοντά στα υψίπεδα της εξουσίας κινείται ένα κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει όλα τα παραπάνω να τα θεσμοθετήσει και να μετατρέψει και με τη βούλα της εξουσίας τη ζωή μας σε κόλαση. Με τη συνδρομή πάντα των βολεμένων, που δεν δίνουν δεκάρα για τους 1.500.000 ανέργους... Γιατί, θέλουν να διατηρήσουν τα «κεκτημένα». Κι ας εποικιστεί η πατρίδα, κι ας καταστούν οι Έλληνες μειονότητα δια της βίας, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα...
www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: