Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ιλαροτραγωδία στη Βουλή

Ο πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Μετά από πολιτικοκομματικό ανεμογκάστρι μηνών η Βουλή των Ελλήνων (για πολλούς μπορντέλο) πραγματοποιήθηκε επιτέλους η συνεδρίαση για την παραπομπή των υπευθύνων της εθνικής τραγωδίας στην προανακριτική Επιτροπή. Η τριτοκομματική κυβέρνηση έδωσε τα… ρέστα της για να θολώσει τα γεγονότα, να τα παραχαράξει με την εναγώνια προσπάθεια να διασώσει ΓΑΠ και Βενιζέλο.
Σύσσωμο το εκφυλισμένο πολιτικό σύστημα –με την πρόθυμη συμπαράσταση των καθεστωτικών ΜΜΕ- έπεσε πάνω στο πολιτικό πτώμα του εθνοκτόνου υπουργού Παπακωνσταντί­νου.
286 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του στην προανακριτική επιτροπή για τα περαιτέρω.
Όμως, ενώ και οι 300 ομνύουν στην κάθαρση και τη διαφάνεια. Δεν τόλμησαν να παραπέμψουν τους συναυτουργούς του εθνικού εγκλήματος, για να μη διαταραχθεί η κυβερνητική ισορροπία! Ενώ η αντιπολίτευση (Αριστερά) πόνταρε στους πασοκικούς ψήφους.
Σκοπιμότητες των σκοπιμοτήτων ενταφίασαν ένα ακόμη εθνικό σκάνδαλο που θα μείνει –όπως τόσα και τόσα- χωρίς τιμωρία!
Μια τιμωρία –εκδίκηση των καταπιεσμένων, την οποία ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ μπορεί να πραγματώσει.
Όλα τα άλλα είναι εθνική απάτη, εν όψει του γεγονότος ότι στις περιπτώσεις αυτές επικρατεί η κομματική σκοπιμότητα και όχι η από το Σύνταγμα κατοχυρωμένη ψήφος των βουλευτών κατά συνείδηση.
Από τη μεταπολίτευση έως σήμερα οι βουλευτές απέδειξαν ότι ΔΕΝ έχουν συνείδηση, αφού θέτουν υπεράνω όλων την εθνικτόνο κομματική πειθαρχία (βλ. το άρθρο μου: «Η κομματική πειθαρχία», στα «Πολιτικά Θέματα», 24/4/1992).

Δεν υπάρχουν σχόλια: