Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Η καταδίκη του Άκη!

Ο πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλο
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Καταιονισμός δυσαρέστων σχολίων και λοιδοριών των απανταχού παπαγαλακίων  μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τον άλλοτε νούμερο 2 του… σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.
Πρόκειται για μια άνανδρη και ετεροχρονισμένη ευαισθησία, η οποία  υποδηλώνει την υπερμεγέθη υποκρισία του δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου, ο οποίος ΣΙΩΠΟΥΣΕ όταν ΕΠΡΕΠΕ να μιλήσει και όταν ο καταδικασθείς υπερ-υπουργός ήταν όρθιος και καθόταν στον θώκο της εξουσίας.
Η ανανδρία για τους "συντρόφους" του Άκη είναι πιο πρόστυχη όταν θυμηθούμε ότι είχαν το θράσος να λένε μέσα στη Βουλή ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι αριθμοί τηλεφώνων! Ναι, τόσο πολιτικά χυδαίοι υπήρξαν αγωνιζόμενοι να συγκαλύψουν τα σκάνδαλα.
Γυναικάκια δημοσιογραφικά ωρύονται τώρα κατά του πολιτικού πτώματος, το οποίο έγλειφαν εν τη παντοδυναμία του.
Όταν απειροελάχιστοι τολμούσαν τότε να καταγγέλλουν τον Άκη τα θηλυκά και αρσενικά παπαγαλάκια έκαναν την πάπια.
Ανάμεσα σε αυτούς που τότε ύψωσαν τη φωνή τους, ήταν και ο υποστράτηγος Κ. Φράγκος, ο οποίος είχε εκδώσει το έργο του: "Αμύνεσθαι περί πάρτης", το οποίο έφθασε στα χέρια μουφωτοτυπημένο.
Παρουσιάζοντάς το το 2009 ο γράφων και συσχετίζοντας τα αποκαλυπτικά στοιχεία με τις πολιτικές προστυχιές του χυδαίου άρθρου 86 του Συντάγματος,  έγραφε: "Γι' αυτό και μόνο το άρθρο όσοι το συνέταξαν θα έπρεπε ήδη να στηθούν στο Γουδί και όσοι βουλευτές το ψήφισαν να πάνε ισόβια για εσχάτη προδοσία" (βλ. το μηνιαίο περιοδικό "Ηλιαία", Σεπτεμβρίου 2009 και αναδημοσίευσή του στο έργο μου: "Κριτικά κείμενα", εκδ. "Πελασγός" - Ι. Γιαννάκενας - Αθήνα 2013, σελ 264-271, όπου το κείμενό μου: "Συνωστισμός αρπαχτικών στις βουλευτικές εκλογές"). Βλέπω και ακούω όλα αυτά τα ανθρωπάκια στις τηλεοράσεις και το ραδιόφωνο και αισθάνομαι ναυτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: