Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Εκμαυλισμός: Η απόλυτη μέθοδος της λαϊκής κονιορτοποίησης

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Εκμαυλίζω, λέει το ελληνικό λεξικό, σημαίνει διαφθείρω και εκμαυλιστής είναι ο προαγωγός, ο μαστροπός, αυτός που διαφθείρει.
Διαφθείρω σημαίνει βλάπτω ηθικά, καταστρέφω, διακορεύω, εξαχρειώνω, δωροδοκώ.
Διαφθορά σημαίνει ανηθικότητα, εξαχρείωση.
Διαφθορέας σημαίνει έκλυση ηθών, ανηθικότητα, εξαχρείωση.
Πρόκειται για το πλέγμα των εννοιών και των καταστάσεων που δημιούργησαν και εφάρμοσαν με πλήρη επιτυχία και εσκεμμένως οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης με την έκθυμη σύμπραξη των λεγόμενων κομμάτων της Αριστεράς.
Πρώτος πολιτικός και κοινωνικός εκμαυλιστής ο "χαρισματικός"… σοσιαλιστής Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος φρόντισε  για τη διάχυση της διαφθοράς από πάνω προς τα κάτω, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον Γάλλο πολιτικό στοχαστή Σ. Μοντεσκιέ που έγραφε ότι: "Η διαφθορά αρχίζει από πάνω προς τα κάτω".
Αυτή η σατανική πολιτική πρακτική που εφαρμόστηκε όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης έφερε το αποτέλεσμά της: Κονιορτοποίησε θεσμούς και ψυχές του "κυρίαρχου" λαού, ο οποίος αφέθηκε να μετατραπεί σε δοχείο για ξένο περιεχόμενο.
Συνεπώς η κονιορτοποίηση και η άλωση των ψυχών του μεγαλύτερου τμήματος των Ελλήνων (να θυμηθούμε ΠΑΣΟΚ + ΝΔ = 90% των ψηφοφόρων) μάς οδήγησε στο σημερινό παγκόσμιο φαινόμενο της πολιτικής και κοινωνικής χλωροφορμίασης.
Απορούμε και εμείς, απορούν και οι ξένοι για την ιδεολογία της καναπίτιδας που βασιλεύει στην κατεχόμενη Ελλάδα.
Πρόκειται για μια αναπότρεπτη Ελλαδοκτόνο πορεία την οποία ο γράφων επισήμανε από το 1996 γράφοντας: "Χωρίς ψυχή, χωρίς την πυρακτωμένη ελληνική συνείδηση η Ελλάδα θα καταντήσει ένα δοχείο για ξένο περιεχόμενο… Αντίσταση κάθε λογής… Η χυδαιότητα δεν θα περάσει…" (βλ. "Πολιτικά Θέματα" της 2/2/1996).
Ήταν τότε που καλούσα τους Έλληνες ν' αντισταθούν στον ανερχόμενο εκμαυλιστή πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Ο λαός προτίμησε τη χυδαιότητα! Καλά να πάθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: