Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αφιερώνεται στον «κυρίαρχο» λαό!

Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφ. «Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» (26/8, σελ. 6-7) τους τίτλους: «Πως στήθηκε το πάρτι στο Υπουργείο Άμυνας, στα Ναυπηγεία... Το μεγάλο κόλπο με τις υποβρύχιες μίζες. Πως η αρπαχτή του 5% έφτασε στο 35%... Πως οι Γερμανοί μας ρήμαξαν τα ταμεία...».
Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από φωτογραφία, μετά θερμής χειραψίας, του τότε υπουργού Άμυνας Ε. Βενιζέλο με τον Ισκαντάρ Σόφα.
Πάντως στο ρεπορτάζ διαβάζουμε: «Με το κόλπο της αγοράς των ναυπηγείων από τον Ισκαντάρ Σόφα, οι Γερμανοί της HDW γλίτωσαν αποζημιώσεις ενός δισεκατομ­μυρίου ευρώ που έπρεπε να καταβάλουν στο ελληνικό δημόσιο, ενώ παράλληλα σφυρίζουν αδιάφορα για τα τέσσερα υποβρύχια τα οποία έπρεπε να παραδώσουν και μας παρέδωσαν μόνο ένα και αυτό ημιτελές και μπαταρισμένο»!
Κι όμως, οι άνθρωποι αυτοί κυβερνούν, ψηφίζονται και χειρίζονται τη ζωή μας, ενώ λαός και Δικαιοσύνη κωφεύουν και η χυδαία Βουλή των Ελλήνων ασχολείται με τους διορισμούς των συγγενών στο άντρο της κομματοκρατίας.
Φυσικά, γνωρίζω και τον άθλιο πολιτικό ρόλο των διαβόητων Εξεταστικών Επιτροπών και το πρόστυχο άρθρο 86 του Συντάγματος,στο οποίο άσκησα κριτική εδώ και χρόνια (βλ. το άρθρο μου: «Ο συνωστισμός αρπαχτικών στις βουλευτικές εκλογές» στο μηνιαίο περιοδικό «Ηλιαία», τεύχ. Αυγούστου 2009).

Με τα δεδομένα αυτά ήταν  επόμενο να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε και τι μας περιμένει ακόμη!

Οι χυδαίοι πολιτικάντηδες χάρασσαν τη ρότα και ο «κυρίαρχος» λαός τούς ακολουθούσε για δεκαετίες! Τους εκλιπαρούσε για ρουσφέτι και τους ψήφιζε και τους ψηφίζει! Κοπριτοκρατία!

Τώρα  σκούζει αλλά είναι αργά, πολύ αργά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: