Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ. ΑΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ.
ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ IDEX 2013 ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΚ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ…ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. Η ΘΕΣΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΓΕ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΙΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ/ΓΕΝ ΚΑΙ Α/ΓΕΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ Α/ΓΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΟΤΙ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ , ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, KAI ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ-ΑΙΝΙΑΝ ΠΝ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ «ΕΚΤΙΣΕ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ Ε ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΝ, ΑΠΟ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΝ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΝΩ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ Π.ΛΙΤΣΑΣ( ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΩΝ Α.ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ( ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΝΔ), Β.ΠΑΠΑΣ (ΑΡΧΙΕΠΙΣΤΟΛΕΑΣ ΔΔΜΝ), Γ.ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ (ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ) ΚΑΙ Α.ΜΑΚΡΗΣ( ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ). Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΠΙΠΕΔΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ (1) Α.ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ ΠΑ. ΑΝΘΡΩΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.
ΩΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ (Ι) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΡΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ (Ι) ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ- ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ Δ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ(ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΓΕΕΘΑ), Κ.ΣΠΥΡΟΥΛΙΑ(ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΑΕ), Γ.ΠΕΤΚΟ(ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΑ), Χ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ(ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΑΤΑ), Χ.ΛΑΜΠΡΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ) Δ.ΚΑΝΕΛΛΟΥ(Β ΚΛΑΔΟ ΓΕΕΘΑ), Α.ΤΣΑΛΙΚΗ(ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ), Κ.ΒΟΥΓΙΑ (Α ΚΛΑΔΟΣ ΓΕΑ) ΚΛΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Κ.ΓΚΙΝΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ.

www.drougos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: