Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΤΑ "ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Προσφορά Τ.Σόρος: Πώς να ξεπλύνεις με λίγα λίτρα πετρελαίου αίμα και ανθελληνισμό


Όταν ένας αποδεδειγμένα εχθρός μιας χώρας και χρηματοδότης εχθρών της, αλλά επίσης και διαβόητος έμπορος των εθνών, όπως είναι ο Τζορτζ Σόρος, εμφανίζεται ως "ευεργέτης" και χαρίζει μερικά βαρέλια πετρέλαιο σε αυτή την χώρα τότε οι κάτοικοι της τι κάνουν;
Αν κρίνουμε από το τι έκαναν τα δύο απολιθώματα του παπανδρεϊσμού στην Ελλάδα, οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, Γ.Καμίνης και Ι.Μπουτάρης, του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά!
Αυτό έπραξαν και οι δύο δήμαρχοι μόλις ο "μεγαλόψυχος", μεν, ανθέλληνας, δε, Τζόρτζ Σόρος προσέφερε μερικούς τόνους πετρέλαιο "για να ζεσταθούν τα παιδάκια" μιας χώρας που είχε ποντάρει και εξακολουθεί να ποντάρει στην εξαθλίωσή της, όπως κάνει με τα συνεχή στοιχήματά του υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.!
Έτσι λοιπόν μετά την Θεσσαλονίκη που χάρισε 50-60 τόνους πετρελαίου, ο επιχειρηματίας και επενδυτής Τζορτζ Σόρος, μέσω του "διεθνή οργανισμού βοήθειας" που έχει ιδρύσει, του Open Society Foundations, δήλωσε πως θα βοηθήσει  δωρίζοντας "εκατοντάδες τόνους πετρελαίου σε περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες".
Και χθες το απόγευμα ο δήμος Αθηναίων σε μία συνεδρίαση (που είμαστε βέβαιοι ότι μέσα στην αίθουσα θα είχαν στήσει τρελό χορό τα φαντάσματα των μαυραγοριτών και συνεργατών των Γερμανών στην Κατοχή), αποφάσισε να δεχθεί τους 40 τόνους πετρελαίου που προσέφερε ο Τ.Σόρος "προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες θέρμανσης σε κοινωνικές δομές του δήμου, όπως βρεφονηπιακοί σταθμοί, λέσχες φιλίας κ.α., εξοικονομώντας, με αυτό τον τρόπο, πόρους που θα διατεθούν σε δράσεις απόλυτης προτεραιότητας για την κοινωνική συνοχή στην Αθήνα".
Αυτή είναι επί λέξει η φρασεολογία που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του ο δήμος.
Δηλαδή ο δήμος της Αθήνας δεν έχει να πληρώσει 40 τόνους πετρέλαιο αξίας περίπου 50.000 ευρώ και έπρεπε να έρθει ο Τ.Σόρος να προσφέρει τα βουτηγμένα στο αίμα των εθνών λεφτά του για να ζεσταθούν τα παιδάκια. Έστω να το δεχθούμε.
Πριν κάνει δεκτή την "προσφορά" του Τ.Σόρος, ζήτησε από Έλληνες επιχειρηματίες βοήθεια ο δήμος της Αθήνας και του αρνήθηκαν; Π.χ. ζήτησε από τον Λάτση, τον Βαρδινογιάννη ή τον Μελισσανίδη - για να περιοριστούμε στους πετρελαιάδες -, βοήθεια σε καύσιμα και του αρνήθηκαν;
Εξ όσων έχουμε πληροφορηθεί (γιατί ερευνήσαμε το θέμα), όχι!
Αν ο δήμος και προσωπικά ο Γ.Καμίνης έχει ζητησει και του την έχουν αρνηθεί, πολύ θα θέλαμε να το μάθουμε.
Κι επειδή ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, καλούμε τους ανωτέρω επιχειρηματίες να δωρίσουν αυτοί τους 40 τόνους στην Αθήνα και 100 τόνους στον δήμο της Θεσσαλονίκης. Έτσι για να μετρηθούμε όλοι...
Αλλά εν πάση περιπτώσει ο Γ.Καμίνης δεν το ζήτησε, άρα προφανώς δεν το είχε ανάγκη. Γιατί αν το είχε ανάγκη, θα το είχε ζητήσει.
Συμπερασματικά, το όλο σκηνικό των 40 τόνων πετρελαίου στήθηκε από τον Γ.Καμίνη σε μια καθαρή προσπάθεια "ξεπλύματος" με λίγα γαλόνια πετρελαίου της εικόνας του Σόρος στην Ελλάδα.
Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τον Γ.Μπουτάρη.
Τους αγώνες του Τ.Σόρος υπέρ των "Μακεδόνων"-Σκοπιανών και κατά της Ελλάδας, δεν αρκεί μια εγκυκλοπαίδεια για να τους περιγράψει, αλλά ίσως αυτό είναι και το ολιγότερο (!) εν προκειμένω.
Γιατί όπου υπάρχε αναταραχή ή πρόκειται να ακολουθήσει αναταραχή σε οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη, από την Μαλαισία, μέχρι την Λευκορωσία και την Γεωργία, από πίσω εμφανίζεται ο Τ.Σόρος.
Το ότι έρχεται τώρα και πετά ψίχουλα σε άψυχους δημάρχους-γατάκια αυτό αποτελεί πηγή ανησυχίας, όχι τόσο για αυτή καθ'εαυτή την πράξη, αλλά για το το επακολουθεί...
Αλήθεια, ο κατά τα άλλα λαλίστατος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος, ο οποίος προ δέκα ημερών είχε ... κατηγορήσει στην Βουλή τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα ότι εμφανίζεται και είναι ομιλητής σε συνέδρια που χρηματοδοτεί ο Τ.Σόρος, τώρα τι έχει να πει για τις "χορηγίες" του Τ.Σόρος που αποδέχονται ο εκλεγεμένοι δήμαρχοι με το κόμμα του, Γ.Καμίνης και Γ.Μπουτάρης;
 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: