Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Τι όμορφα περνούμε…


    Ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής και καποιοι από τους χαφιέδες του σε καθημερινές στιγμές χαλάρωσης…
    «Τι όμορφα περνούμε, εμείς όταν βρεθούμε…», όπως έλεγε και εκείνο το κατασκηνωτικό τραγουδάκι των παιδικών μας χρόνων! Με τη διαφορά πως εδώ τώρα βέβαια δεν μιλάμε για κατασκήνωση, αλλά για…ρουφιανοσύναξη! Εικόνες λοιπόν καθημερινής χαλάρωσης μεταξύ του Τούρκου πρόξενου στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ και των διαφόρων πρακτορίσκων του εδώ στη Θράκη, όπως τις ανέβασε ο ίδιος πριν από περίπου ένα μήνα στην ιστοσελίδα του στο Twitter! Ε κι αφού δηλαδή δεν τις κρύβει αυτός και τις κυκλοφορεί φόρα παρτίδα, γιατί εμείς να τις κρύψουμε;
    Χαλαρώστε λοιπόν κι εσείς σήμερα μαζί μας, απολαμβάνοντας μερικές φωτογραφίες, που – πέραν της πλάκας – δείχνουν και κάτι πολύ σημαντικό: το πόσο ισχυρές και καθημερινές (και όχι αποκλειστικά…υπηρεσιακές) είναι οι σχέσεις όλων αυτών των υπονομευτών της ελληνικότητας της Θράκης. Καλό θα είναι να το θυμόμαστε…
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ..ΣΧΟΛΙΑ
    1. Στιγμή χαλάρωσης στο σπίτι του προξένου στην Κομοτηνή: μες στην καλή χαρά ο υποπρόξενος Αλπέρ Ατάκ και σε πρώτο πλάνο ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε με φλιτζάνι της…Μπεσίκτας!
    2. Εδώ βρισκόμαστε μέσα στο προξενείο. Βλέπετε τονΣενέρ με τη δημοτική σύμβουλο Κομοτηνής (και επικεφαλής του προξενικού τουρκο-συνδυασμού)Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Αναφορά στο…αφεντικό!
    3. Η Νετσλά Τσαβούς (γιατρός το επάγγελμα και στέλεχος του DEB) στο γραφείο του προξένου
    4. Αναμαλλιασμένους τους κόβουμε (εννοούμε τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ και τον υποπρόξενο Αντνάν Οζτούρκ), έχοντας αγκαλιά στη μέση τον ψευδομουφτή Μέτε. Ε, μην μου πείτε τώρα πως δεν θυμίζει σκηνή λίγο πριν το…σεξ! Είναι και αξύριστος ο άτιμος!
    5. Ο πρόξενος και ο τουρκοδήμαρχος Μύκης Τσουκάλ, πλαισιωμένοι από τους Τζεγκίζ Ομέρκαι Μπιλάλ Μπουντούρ της ξανθιώτικης φασιστοφυλλάδας«Μιλλέτ».
    6. Οι 4 κορυφαίοι υπάλληλοι της Τουρκίας στη Θράκη: ο πρόξενος με τους υποπροξένους του και τον Μέτε. 
   7. Ο Σενέρ με τον ψευδομουφτήΜέτε και τον υποπρόξενο Ατάκ. Προσέξτε όμως στάση ο Μέτε, ε; Σαν συνεσταλμένη μαθητριούλα λίγο πριν από την εξέταση!
    8. Ο πρώην καφετζής της παράνομης«Τουρκικής Νεολαίας» και νυν πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στο σπίτι του…αφεντικού του.
   9. Κι άλλη φωτογραφία στο σπίτι του προξένου στην Κομοτηνή με φλιτζάνι της Μπεσίκτας! Αυτή τη φορά το κρατάει ο αρχιχαφιές πρόεδρος της αλυτρωτικής «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» Χαλήτ Χαμπίπογλου.
 10. Και μία από τις συνηθισμένες αναμνηστικές φωτογραφίες του προξένου στις απειράριθμες επισκέψεις του στα μουσουλμανικά χωριά της Θράκης. Εδώ στο τζαμί του Εχίνου, ανάμεσα στον Μέτεκαι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Στη δεύτερη σειρά, ακριβώς από πίσω τους, διακρίνονται άλλες τρεις βασικές ορντινάντσες του Σενέρ, δηλαδή ο Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, οΤζεγκίζ Ομέρ και ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη.





    ΥΓ. Ε όχι, πιο ακραίες σκηνές ερωτικού πάθους με τα γιουσουφάκια του δεν ανέβασε στο Twitter ο Σενέρ! Βάλτε όμως μωρέ κι εσείς λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει! Όλα έτοιμα τα θέλετε πια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: