Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Ελλάδα: Η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων


Αυτή είναι η διαπίστωση της Διεθνούς Διαφάνειας, που διαπιστώνει επίσης ότι η «Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών» βρίσκεται πιο κάτω από την Κολομβία στον πίνακα της διαφθοράς.
Με υποκρισία χιλίων Αυστραλοπιθήκων τα δημοσιογραφικά Παπαγαλάκια και οι πρωταγωνιστές της διαφθοράς, που ανήκουν στο λεγόμενο πολιτικό κόσμο, «πέφτουν απ’ τα σύννεφα»!
Τριάντα χρόνια ο γράφων αναδεικνύει και καταγγέλλει το άθλιο φαινόμενο και χειροκρότησε τη ρήση του Γάλλου τραπεζίτη Στρος Καν που μας είπε τούτο το αληθινό: «Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά».
Πρωταγωνιστής αυτής της σκατωποιημένης κοινωνίας η πολιτική ελίτ και η ελίτ των συντεχνιών, όπως είπε προσφάτως ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Σοϊμπλε.
Χρόνια και χρόνια ο γράφων γράφει και καταγγέλλει τους «πολιτικούς βόθρους» και τους «πολιτικούς οχετούς» στους οποίους βίωνε ο «καλός κόσμος και οι «επώνυμοι», χωρίς να τους… βλέπουν (για μια ενημέρωση ως προς το σκατωμένο δημόσιο βίο των Ελλήνων της μεταπολίτευσης βλ. π.χ. το τρίτομο έργο μου: «Πολιτική και Κοινωνία στην Ελλάδα του Λαϊκισμού», εκδ. «Πολιτικά Θέματα», 2003 και 2004 – «Το χρονικό της Εθνικής μειοδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας», εκδ. «Γεωργιάδη», 2005 και τα τρεις χιλιάδες δημοσιεύματά μου στο Ιντερνετ από τον Οκτώβριο του 2009, πατώντας: «Επιτροπή Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων».
Περπατάς και αναπνέεις μπόχα, ακούς και ανατριχιάζεις για την κοινωνική σαπίλα, ακούς πολιτικό και τον θεωρείς ληστοσυμμορίτη!
Μοναδική λύση: Έκτακτα Στρατοδικεία και Γουδί. Γουδί επειγόντως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: