Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«Των οικιών εμπιμπραμένων ημείς... άδωμεν»!!!

DHMOGRAFIKO
 Του Ησαία Κωνσταντινίδη
Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν επίσημα στοιχεία οργανισμών σχετικά με τον ρυθμό γεννήσεων-θανάτων στην Ελλάδα κτλ. Δημογραφική έκθεση δηλ. για την επικρατούσα κατάσταση σε μια χώρα που εδώ και δεκαετίες μαστίζεται από το λεγόμενο «δημογραφικό πρόβλημα».
Η εν λόγω μελέτη διαβιβάστηκε στον υπουργό υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος και την παρουσίασε στη βουλή, σημειώνοντας σε έγγραφό του τα ακόλουθα: «Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στον ελληνικό πληθυσμό αυξάνεται συνεχώς τις τελευταίες δύο δεκαετίες και επιδεινώνεται σημαντικά την τελευταία περίοδο, λόγω της έντονης οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα»...

Το σχόλιο-διαπίστωση του υπουργού Γεωργιάδη είναι απολύτως σωστό. Και έπρεπε αυτά ακριβώς τα στοιχεία, που παρουσιάζουμε πιο κάτω, να αποτελούν το Νο 1 θέμα των ΜΜΕ όλες αυτές τις ημέρες! Αντ’ αυτού όμως, η Ελλάδα ησχολείτο νυχθημερόν με... τους «φασίστες εγκληματίες» της Χρυσής Αυγής και όχι με την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού έθνους στο μέλλον!... Διότι, όπως έχει ειπωθεί και από άλλους, πράγματι το δημογραφικό πρόβλημα είναι το μεγαλύτερο ζήτημα του ελληνισμού, με φοβερές και τρομερές διαστάσεις: οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές κτλ.

Τα στοιχεία της έκθεσης αυτής είναι συγκλονιστικά, αν και αφορούν μόνο την περίοδο 2007-2012 (μια περίοδο δηλ., στην οποία ήδη οι γεννήσεις Ελληνίδων μητέρων στην Ελλάδα είχαν καθηλωθεί εντελώς!). Ιδού τα στοιχεία των γεννήσεων στην Ελλάδα: 2007 – 111.926 γεννήσεις, 2008 – 118.302, 2009 – 117.933, 2010 – 114.766, 2011 – 107.200 και 2012 – 100.980. Συνεπώς, κατά μέσο όρο, μέσα σε μία μόλις πενταετία οι γεννήσεις στην Ελλάδα έπεσαν κατά 10%! Για να μην τολμήσουμε σύγκριση με τις δεκαετίες π.χ. του 1980 ή του 1990 και πάθει κανείς... κατάθλιψη!... Και σίγουρα η κατάσταση για το 2013 θα είναι χειρότερη (ίσως και κάτω από 100.000 γεννήσεις)...

Στα παραπάνω άκρως αρνητικά θα πρέπει να συνυπολογιστούν δύο ακόμη παράγοντες, που δείχνουν ότι το ελληνικό έθνος δεν έχει κανένα μέλλον! Οαριθμός των θανάτων, που ήδη από το έτος 2000 έχει ξεπεράσει τον αριθμό των γεννήσεων (έσπασε δηλ. το περίφημο «φράγμα του θανάτου»)!!! Και ο αριθμός των γεννήσεων από αλλοδαπές μητέρες στην Ελλάδα, ο οποίος κάθε χρόνο αυξάνεται: από 5 με 10% πριν από μερικά μόλις χρόνια, έχει πλέον ανέλθει στο... 30% των συνολικών γεννήσεων στη χώρα αυτή!
Τι θα συμβεί λοιπόν σε λίγο καιρό; Τα μαθηματικά είναι αμείλικτα. Για κάθε μία γέννηση Έλληνα θα πεθαίνουν τουλάχιστον δύο Έλληνες! Και σε μία γέννηση Ελληνόπουλου θα αντιστοιχεί μία γέννηση ξένου παιδιού μες στην Ελλάδα!... Υπάρχει άραγε κάποιος που να πιστεύει ότι το έθνος-κράτος που λέγεται «Ελλάς» έχει κανένα μέλλον; Ο ελληνισμός πεθαίνει και εμείς ασχολούμαστε με τα «μαχαίρια» της Χρυσής Αυγής! Καίγεται το σπίτι τους και οι Έλληνες... στήνουν πάρτι!!!

www.elora.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: