Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

850.000 προσλήψεις από το παράθυρο στο Δημόσιο τομέα μεταξύ 2004-2009 (αυτή την ανατριχιαστική δήλωση έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών πρόσφατα)

Ο  πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων

Ο ίδιος μας είπε ότι: Το 90% των προσλήψεων έγινε εκτός ΑΣΕΠ, δηλαδή με κομματικές ταυτότητες των κοπριτών. Από αυτούς το 10% προσελήφθη με πλαστά πιστοποιητικά σπουδών και γλωσσομάθειας.
Πρόκειται για τους "ιδεολόγους", οι οποίοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία των ψηφοφόρων, για τους οποίους ο Γ. Σουρής έγραφε εκεί, γύρω στο 1880:
"Πουλούσατε την ψήφο σας
αντί του αργυρίου
σαν πρόστυχοι ντελάληδες
του Αναβρυτηρίου"
Οι "ιδεολόγοι" των ημερών μας αντί αργυρίου, ανταλλάσσουν την ψήφο τους με διορισμό στο δημόσιαο δια μέσου πολιτικών γραφείων, τα οποία αντί να παράγουν πολιτική, παράγουν κοπρίτες και μετατρέπονται σε κομματικούς νταβατζήδες.
Νταβατζής, λέει το λεξικό, σημαίνει: Τον αγαπητικό, τον εκμεταλλευτή ιερόδουλων!
Ο μοιραίος πρωθυπουργός της Ραφήνας μας είχε μιλήσει για τους "νταβατζήδες" στου Μπαϊρακτάρη. Τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών, των υπουργών και των κομματαρχών είναι οι νταβατζήδες των κοπριτών -  ψηφοφόρων, οι οποίοι στηρίζουν το συμμοριακό σύστημα της χυδαιότητας.
Για τους Εισαγγελείς: Δεν γνωρίζουν ότι η χρήση πλαστού πιστοποιητικού συνιστά ποινικό αδίκημα; Αν όχι, ας ανοίξουν τον Ποινικό Κώδικα. Αν ναι, τι κάνουν;
Ελλάς: Των νταβατζήδων, των μιζαδόρων, των λιστών, της αρπαχτής, των τρωκτικών της Ζήμενς, των εξωχωριών εταιρειών και του εσμού των λαμογιών.
Ένα κράμα χυδαιότητας, άκρατου αριβισμού,  πολιτικής αθλιότητας και εθνικού ενδοτισμού αποτελεί το "πολιτικό σύστημα" που πρέπει να ανασκολοπιστεί.
Αργήσαμε, αργήσαμε πολύ να το πράξουμε: Είναι η μόνη λύση (βλ. το άρθρο μου: "Ν' ανασκολοπιστούν οι ανασκολοπίζοντες" - που γράφτηκε το 2007 - στο έργο μου: "Κριτικά Κείμενα - Για την κοινωνική και πολιτική διαφθορά", εκδ. "Πελασγός" - Ι. Γιαννάκενας, Αθήνα 2013,  σελ. 137-151).
Το εναγώνιο εκείνο κείμενο κατέληγε: "Ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσουμε και το λαό και τη "δημοκρατία" που βιώνουμε ταπεινωμένοι και ψυχικά και ηθικά ανασκολοπισμένοι. Καιρός να ανασκολοπιστούν οι ανασκολοπίζοντες".
Φρούδες ελπίδες και ουτοπικές προτροπές για ένα λαό του οποίου η συντριπτική πλειοψηφία έμαθε να ζει γονατισμένος μέσα στα σκατά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: