Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ

4311273
Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Μουσταφάογλου  :  ¨Επιθυμούμε να δείξουμε την ισχύ της τουρκικής κοινότητας εκεί, διασφαλίζοντας το να ψηφίσουν στις πρόωρες  εκλογές της Ελλάδας, όσο το δυνατό περισσότεροι ομογενείς μας –Έλληνες πολίτες. Για την διασφάλιση της ψήφου των πολιτών, στις 23 και 24 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν από τον σύλλογο μας λεωφορεία¨ .
Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης στις 25/1 θα διασφαλίσει την πιο αποτελεσματική συμμετοχή στις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν στην Ελλάδα  των Τούρκων που ζούνε στην Δυτική Θράκη.
Στην δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο Αναντολού ο πρόεδρος Μουσταφάογλου, είπε πως στις εκλογές που θα γίνουν στην Ελλάδα οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης μετέχουν με πολλούς υποψήφιους.
Ο Μουσταφάογλου είπε πως για να μπορέσουν να ψηφίσουν στις πρόωρες εκλογές οι ομογενείς που ζούνε στην Τουρκία θα βάλουν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από πολλούς νομούς της Τουρκίας και είπε :
¨Οι Δυτικοθρακιώτες Τούρκοι που ζούνε στην Ελλάδα επιθυμούν να εκπληρώσουν το καθήκον τους ενάντια στην τουρκική κοινότητα ψηφίζοντας στις εκλογές που θα γίνουν στην Ελλάδα. Επιθυμούμε να δείξουμε την ισχύ της τουρκικής κοινότητας εκεί, διασφαλίζοντας το να ψηφίσουν στις πρόωρες  εκλογές της Ελλάδας, όσο το δυνατό περισσότεροι ομογενείς μας –Έλληνες πολίτες. Θα καταβάλλουμε προσπάθειες για να το πετύχουμε αυτό. Στις 23 και 24 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν από τους συλλόγους μας λεωφορεία για την διασφάλιση της συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές¨.
Ο Μουσταφάογλου είπε πως οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης στις εκλογές σίγουρα θα ψηφίσουν τα κόμματα που κρατούν στην επικαιρότητα τα θέματα τους και τους υποψηφίους που εκπροσωπούνε τις ιδέες τους.
…………….
Εφ. Χουριέτ 17/1/2015
http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: