Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΤΖΕΦΡΗ: Δεν θα επιτρέψω να υπονομευτεί η πορεία της πολιτικής σταθερότητας με την αντιπατριωτική συμπεριφορά!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Άκουσον, άκουσον! Πρώτη φορά στην Ελληνική πολιτική ιστορία η μη κυβερνητική ψήφος ισοδυναμεί με πολιτική και δημοκρατική ανωμαλία. Σκέτος ναζισμός και μάλιστα πιο ωμός που ξεπερνά και αυτή ακόμη την εποχή των "μιασμάτων" της εποχής του εμφυλίου. Πρωτόφαντη ναζιστική συμπεριφορά και ωμός φασισμός. Τον είχα προβλέψει από τον Φεβρουάριο του 1996 γράφοντας: "Το ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει προσεχώς σε ιδεολογία αγνώστου τύπου ρέπουσα μάλλον προς τις φασίζουσες αντιλήψεις και πρακτικές" (βλ. το έργο μου: "Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα", εκδ. "Ergo", Αθήνα 2002, σελ. 356).
Πόσο δίκαιο είχε ο διεισδυτικός αναλυτής των πολιτικών πραγμάτων, ο μεγάλος Πλάτων, γράφοντας συμπερασματικά: "Είναι  λοιπόν φανερό ότι από αυτή τη ρίζα των (δήθεν) προστατών του δήμου ξεφυτρώνει ο τύραννος και από πουθενά αλλού" (βλ. "Πολιτεία", βιβλίο Η΄). Και συνεχίζοντας γράφει ότι  αυτό το γεγονός οφείλεται στο ότι "ο προστάτης του δήμου βρίσκει πρόθυμον όχλον να τον υπακούει".
Αν, λοιπόν, εκατομμύρια εθελόδουλοι του ΠΑΣΟΚ βλέπουν τον Τζέφρη ως Μεσσία και τον ακολουθούν υπνωτισμένοι, δημιουργούν όλες τι προϋποθέσεις για τη γέννηση του ναζιστικού φαινομένου.
Με τέτοιους ψηφοφόρους και ερζάτς πολίτες είναι επόμενο να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε: Σε εθνικά αδιέξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: