Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σωστή κριτική Παγκάλου κατά της αριστεράς

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Μιλώντας στο "Mega" το πρωί της 21ης Μαρτίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε και ετούτα τα αληθινά, όπως και στην περίπτωση των κοπριτών. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι στη μοιρασιά των διορισμών πήραν μέρος και τα δύο κόμματα της αριστεράς, τα οποία ποτέ δεν έκαναν κάποια καταγγελία για τη σχετική νομοθεσία.
Ούτε, επίσης, έκαναν κάποια νομοθετική πρόταση κατά της διαφθοράς.
Σωστές οι επισημάνσεις που δείχνουν όχι μόνο τη συμμετοχή της αριστεράς στο πλιάτσικο των διορισμών αλλά και την ένοχη σιωπή της στο όργιο της διαφθοράς.
Μαζί μ' όλα αυτά, εισπράττουν και τα δεκάδες εκατομμύρια από τον κρατικό Προϋπολογισμό ενώ η εργατιά... πεινάει (αυτό δικό μου).
Αλήθεια, σε τι εμπόδισαν τα δύο κόμματα τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις να θεσπίσουν ό,τι πρόστυχο και ό,τι αντιλαϊκό θέλησαν; Τρανή απόδειξη της συμμετοχής των κομμάτων της αριστερά στη διανομή των λαφύρων της εξουσίας είναι και το γεγονός της ισχυρής συνδικαλιστικής δύναμης που διαθέτουν στη δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις διαβόητες ΔΕΚΟ, την Ανωτάτη Παιδεία κ.λπ.
Βέβαια τη μερίδα του λεόντος λεηλατούν τα δύο κόμματα του εκφυλισμένου συστήματος και έπονται οι λοιποί... ιδεολόγοι!
Συνεπώς, καλά θα κάνουν τα δύο... προοδευτικά κόμματα να μην παριστάνουν τις αθώες περιστερές στο κατάντημα της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: