Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο πολιτικός πρωκτοκυβιστής ανατρέπει!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Άστραφτε και βρόνταγε ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης εναντίον της οικογενειοκρατίας και των «σατέν», κηρύσσοντας την ανατροπή του σάπιου συστήματος και της κεφαλαιοκρατίας!!
Όμως, όλα ετούτα τα χρόνια της άφατης παρακμής στήριξε μετά πάθους το χυδαίο πολιτικό σύστημα, το οποίο αρχίζει από το σύμμαχο Τζέφρη και τελειώνει στη συγκυριαρχία της «Γαλάζιας πολυκατοικίας».
Κορυφαία κωλοτούμπα του έγινε με την ένθερμη και αδιαπραγμάτευτη στήριξή του στην πρωθυπουργία του εκπροσώπου των τραπεζών Ελλάδος και Ευρώπης κ. Παπαδήμο. Στενό συνεργάτη του «αρχιερέα της διαπλοκής» Κ. Σημίτη και εκλεκτό προστατευόμενο της καγκελαρίου Μέρκελ, η οποία και τον υπέδειξε.
Ούτως εχόντων των πολιτικών γεγονότων συνάγεται το συμπέρασμα  ότι ο «ανατροπέας» Καρατζαφέρης συμπορεύεται στην πράξη με τα τραπεζικά κεφάλαια και τις επιλογές της Γερμανίας την οποία φραστικά κατακεραυνώνει!
Πρόκειται για την κορυφαία κωλοτούμπα του, η οποία επαληθεύει τη σοφή κοινωνιολογική ρήση του Θουκυδίδη που έγραφε! «Οι άνθρωποι για να δικαιολογούν τις επαίσχυντες πράξεις τους αλλάζουν την σημασία των λέξεων»!
Έτσι, ο άνθρωπος των τραπεζών βαφτίστηκε «ισχυρή προσωπικότητα», η οποία με την «ισχυρή προσωπικότητα» του Σημίτη έχτισαν την «ισχυρή οικονομία», όπως μας έλεγαν τότε! Τότε που η Ελλάδα υπέστη τη μεγαλύτερη λεηλασία όλων των εποχών!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχῶς καὶ πάλιν εἶσθε ἄδικος καὶ ἐκτὸς πραγματικότητος κ. καθηγητά, διότι ἡ λῦσις Παπαδῆμος ἦτο παγία πολιτικὴ τοῦ κ. Καρατζαφέρη ἀπὸ τριετίας. Ἀσχέτως ἄν συμφωνεῖ ἤ ὄχι κανεὶς μὲ τὴν λῦσιν αὐτὴν, ὁ κ. Καρατζαφέρης εἶναι ἀπολύτως συνεπὴς μὲ τὴν πολιτικήν του. Ὅλα τὰ ἄλλα εἶναι ἁπλοῦν λιβελογράφημα.
Μετ'ἐκτιμήσεως
Νικόλαος