Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η εθνική κωλοτούμπα του κ. Καρατζαφέρη για την προσβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Είναι γνωστό ότι από το Μάρτιο του 2010 αναδεικνύω εγγράφως (και μέσω του διαδικτύου) τις συνεχόμενες πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος ξιφούλκησε εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι αποδοκίμασαν τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσασλονίκη.
Είναι γνωστό επίσης, ότι ο κ. Καρατζαφέρης, ευθύς ως μπήκε το κόμμα του στη Βουλή, ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του κ. Παπούλια υμνώντας τον διαρκώς!
Γλείψιμο χωρίς όρια.
Όμως θυμίζω στον κ. Καρατζαφέρη, τον «λάτρη» των θεσμών και της αστυνομίας, ότι ήταν ο μόνος πολιτικός που καυτηρίασε τη σιωπή του κ. Παπούλια ενώπιον εκείνης της εθνομειοδοτικής προσφωνή­σεως της τότε Προέδρου της Βουλής, η οποία από χειρογράφου, αναγγέλλοντας την εκλογή του (Φεβρουάριος 2005), αυτοκαθόρισε το ρόλο του κάνοντας λόγο και για «περιορισμό των συνόρων» και για «περιορισμό των δικαιωμάτων του ανθρώπου» και για «μεταβολή και προκλήσεις της δημοκρατίας»! Ο κ. Καρατζαφέρης ως ερζατς πατριώτης άρχισε πολεμική εναντίον αυτού του γεγονότος εν μέσω απολύτου σιωπής των υπολοίπων κομμάτων.
Σχολιάζοντας τότε, αυτή την ορθή πολεμική του κ. Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ. έγραφα: «Πρέπει να σημειωθεί ότι από πλευράς κομμάτων και πολιτικών ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο ευρωβουλευτής Γ. Καρατζαφέρης, μαζί με τον δίαυλο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και την εφ. «Α1» αντέδρασαν επίμονα και συνεχόμενα σ’ αυτή την εθνική επικίνδυνη τοποθέτηση της κας Μπενάκη» (βλ. το έργο μου (Ημερολόγιο): «Το χρονικό της εθνικής μειοδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας» κ.λπ. εκδ. «Γεωργιάδη», 2005, σελ. 474-475. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. παρουσίασε τότε το έργο μου στην ΕΣΗΕΑ).
Τότε, λοιπόν, ορθότατα στράφηκε κατά τον κ. Παπούλια. Μετά, δόξα και ύμνους. Τώρα υπεράσπιση, η οποία αναιρεί τα τότε. Πρωκτοκυβισμός πολιτικός στον κύβο. Είχε άδικο ο σχολιαστής Γ. Ζερβός που έλεγε από την εκπομπή του στο «Μπλου Σκάι» στις 29 Οκτωβρίου: «Ποιά είναι τέλος πάντων η πολιτική ταυτότητα του κ. Καρατζαφέρη;» Θα έλεγα: Ο πολιτικός χωρίς ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: