Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αποστολή στη Β. Ήπειρο και συμμετοχή στις εκδηλώσεις στο Δελβινάκι

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και της υπογραφής του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, που παρόλο ποτέ δεν το εφάρμοσε η Αλβανία, έχει αποκτήσει ιδιαίτερο νόημα το τελευταίο καιρό.
Το Σάββατο 12/5 θα αναχωρήσει πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη, με προορισμό τους Αγ. Σαράντα. Επιδίωξή μας είναι να ενισχύσουμε τα εκεί φροντιστήρια ελληνικής γλώσσας και να κάνουμε την πρώτη μας οργανωμένη επίσκεψη-προσκύνημα στο κοντινό χωριό του Θύμιου Λιώλη, συναγωνιστή του Παύλου Μελά στον Μακεδονικό Αγώνα και οπλαρχηγού στον Αυτονομιακό Αγώνα της Βορείου Ηπείρου το 1914. Την Κυριακή 13/5, θα συμμετάσχουμε στις καθιερωμένες από τον Σεβαστιανό εκδηλώσεις για την Αυτονομία στο Δελβινάκι, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Κονίτσης κ. Ανδρέα.
Αναχώρηση 8πμ το πρωί του Σαββάτου από τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 126) και επιστροφή αργά το απόγευμα της Κυριακής. Τιμή συμμετοχής: 50 ευρώ (για παιδιά και φοιτητές 25 ευρώ). Περιλαμβάνει το πούλμαν και τη διανυκτέρευση στο Δελβινάκι. Το γεύμα το μεσημέρι της Κυριακής είναι προσφορά της Ι.Μ. Δρυϊνουπόλεως.
Όσοι επιθυμείτε να ακολουθήσετε την αποστολή, να ενημερώσετε μέχρι την Τετάρτη 2/5. Επίσης, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να στείλετε τα εξής στοιχεία με λατινικούς χαρακτήρες:
- Επώνυμο
- Όνομα
- Πατρώνυμο
- Αριθμό Διαβατηρίου ή Ταυτότητας
- Ημερομηνία Γέννησης
- Ημερομηνία Έκδοσης
- Ημερομηνία Λήξης για διαβατήρια
Να ενημερώσετε γνωστούς σας αλλά να μη δημοσιευτεί σε ιστοσελίδες/ιστολόγια που τυχόν έχετε πρόσβαση, σύμφωνα με τις αρχές μας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ΣΦΕΒΑ ΕΕΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: