Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Το γύρο των Βαλκανίων κάνουν οι πρόσκοποι της Τουρκίας.ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.Τα πάντα στον τουρκισμό στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Τα πάντα στον τουρκισμό και τον νεοοθωμανισμό χρησιμοποιεί η Τουρκία ακόμη και τους προσκόπους,  Γι αυτό στη Θράκη και όχι στην Αθήνα επίσκεψη οι πρόσκοποι και μετά σε 'οτι θεωρούν δικό τους στα Βαλκάνια εν μέσω σκληρών δηλώσεων για τη μειονότητα στην Θράκη απο τα χείλη των Νταβούτογλου και  Μπαγίς!



Δύο λεωφορεία γεμάτα με προσκόπους από την Κωνσταντινούπολη έκαναν στάση στην Κομοτηνή. Οι 96 πρόσκοποι βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης , το πρωί της Τετάρτης τραβώντας την προσοχή των πολιτών με τις πολύχρωμες στολές τους. 


Η επίσκεψη στην Κομοτηνή εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδείας των Τούρκων προσκόπων στις Βαλκανικές χώρες. Εξάλλου, οι πρόσκοποι αμέσως μετά τη στάση στην πόλη μας προγραμμάτισαν να επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να διανυκτερεύσουν και την επόμενη ημέρα να συνεχίσουν το ταξίδι τους, στην Αλβανία, τα Σκόπια και στις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες. Την αποστολή συνόδευε ο αρχηγός του προσκοπικού Σώματος της Τουρκίας καθώς και ο τοπικός έφορος της Κωνσταντινούπολης. 


Οι πρόσκοποι θα συνεχίσουν το ταξίδι τους, ενώ βρισκόμενοι στην πρωτεύουσα της Θράκης, απεύθυναν ανοιχτή πρόσκληση στους προσκόπους της Ελλάδας και άλλων χωρών να τους επισκεφτούν στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις τους, να ξεναγηθούν στην πανέμορφη Πόλη και να γνωρίσουν τις δράσεις των προσκόπων της Τουρκίας.

www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: