Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ και διαφθορά

Ο  πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων
Όπως είναι γνωστό το ΚΚΕ αποφεύγει, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να προφέρει τη λέξη διαφθορά του συστήματος, ενώ αποτελεί τη βασίλισσα στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης.
Το γεγονός είναι γνωστό όχι μόνο στους δανειστές της αλλά σ' ολόκληρο τον κόσμο!
Κι' όμως, το ΚΚΕ μονότονα μας πιπιλίζει ολημερίς για το κεφάλαιο και τους ταξικούς αγώνες μέσα σε ανυπαρξία βιομηχανίας και εργατικής τάξης.
Το γεγονός εξηγείται γιατί η διαφθορά δεν αποτελεί μόνο θεμελιώδες στοιχείο του σάπιου αστικού συστήματος αλλά, πλέον, και του ΚΚΕ.
Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις κρατικές ετήσιες επιχορηγήσεις -που προέρχονται  από την κλοπή και την εκμετάλλευση του πεινασμένου λαού- αλλά και τα κατά καιρούς εκατομμύρια ευρώ που πήρε το κόμμα "για αναπτυξιακά προγράμματα".
Πέραν τούτων, εσχάτως μάθαμε ότι και το ΚΚΕ έκανε χρήση του διαβόητου άρθρου 99 περί πτωχεύσεως το οποίο ουσιαστικά διαγράφει τα χρέη των πτωχευμένων επιχειρήσεών του που λειτουργούν στο σάπιο σύστημα.
Εκεί, λοιπόν, κατέφυγε και η άλλοτε κραταιά "Τυποεκδοτική" επιχείρηση του κόμματος.
Συμπέρασμα: Το μεταπολιτευτικό ΚΚΕ έχασε την ηθική λάμψη που είχε τα πέτρινα χρόνια, στα οποία οι αγωνιστές του έδιναν όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τον οβολό τους από τα υστερήματά τους.
Τώρα, βουλευτής και στέλεχος του κόμματος σημαίνει αστυνομική προστασία, μισθούς από το σάπιο σύστημα, προνόμια κάθε λογής και ενδεχομένως κρατικά αυτοκίνητα!
Τούτων δοθέντων, ερωτάται: Χωρίς κομματική ηθική και χωρίς ανελέητο πόλεμο κατά της διαφθοράς, τί κοινωνία ευαγγελίζεται το ΚΚΕ μέσα σ' ένα συμμοριακό σύστημα απόλυτης σήψης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: