Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι κοπρίτες του ΠΑΣΟΚ εχθροί της Ελλάδας

Ο  κοπρίτης πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Είναι πανταχόθεν ομολογημένο και διαπιστωμένο ότι από το 1981 έως σήμερα το ΠΑΣΟΚ ταύτισε το Κράτος με το κομμα-κίνημα.
Αυτό σημαίνει ότι οι "ιδεολόγοι" πρασινοφρουροί του ΠΑΣΟΚ  πήραν μέρος στη λεηλασία της κρατικής λείας με πολλούς τρόπους και, κυρίως, με τους πρόστυχους διορισμούς.
Πρόκειται για τις στρατιές των κοπριτών, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής χυδαιότητας ψηφίζουν, στηρίζουν και διαιωνίζουν το πολιτικό συμμοριακό σύστημα των πλιατσικολόγων (βλ. σχετικό διάλογο Α. Παπανδρέου και Κ. Μητσοτάκη για "το ποιος έκανε πλιάτσικο", στα "Πρακτικά" της Βουλής της 20/3/1992, σελ. 4973-4974).
Πρόκειται για το κομματικό κηφηναριό, που ζει σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων, το οποίο έκανε την εθνοκτόνο εμφάνισή του στις "εκλογές" για την ανάδειξη του νέου… Μεσσία, ο οποίος αναγνωρίζει ότι "το ΠΑΣΟΚ σάπισε".
Ενώ η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια και ενώ ο "κυρίαρχος" λαός στενάζει κάτω από τη διαφθορά και την πείνα, δεκάδες χιλιάδες κοπρίτες - ψηφοφόροι καρφώνουν το φέρετρο της Ελλάδας με την ψήφο τους.
Ερωτάται: Αυτούς τους κοπρίτες - νεκορθάφτες πώς θα τους πολεμήσουμε; Μ' αυτούς τους κοπρίτες νεκροθάφτες  μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη;
Είναι αυτονόητο ότι τα ίδια ισχύουν και για την πλημμυρίδα κοπριτών της Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: