Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Έβαλαν τούρκικη σημαία στην Ακρόπολη

Η Frankfurter Allgemeine στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο έχει ως φωτογραφία ένα σκίτσο της την Ακρόπολη και την τουρκική σημαία να κυματίζει σε αυτή. Δύο γερμανοί επισκέπτες συζητούν και ο ένας λέει “Είμαι πολύ χαρούμενος Γκέρελτ που οι τούρκοι πήραν την Ελλάδα και έτσι σώσαμε και έχουμε τα λεφτά μας..!” Μάλιστα δείχνει και ένα κιόσκι να πουλάει γύρο μπροστά στο εθνικό μας μνημείο...
Η εφημερίδα έχει ως τίτλο της στο θέμα “Ελληνική Κρίση Χρέους” και υπότιτλο, “Δεκανίκι για την ασθενή σύζυγο!”.
Όλα αυτά έρχονται λίγες ώρες μετά τις σκληρές δηλώσεις της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ πως οι έλληνες πρέπει να πάρουν σκληρά μέτρα πριν πάρουν τα λεφτά.
Εν τω μεταξύ χθες το πρωί νεοναζί, της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, συγκεντρώθηκαν έξω από το γενικό προξενείο της Ελλάδας, στο Ντίσελντορφ, με σύνθημα «Γερμανικό χρήμα μόνο για γερμανικά συμφέροντα - καμιά οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα».
Την ίδια ώρα πάνω από 100 μέλη του κόμματος του SPD και των Πρασίνων, συγκεντρώθηκαν έξω από το Ελληνικό προξενείο, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως: «Είμαστε όλοι Έλληνες» και «Σταματήστε το ΔΝΤ». Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας για την περιφρούρηση της έννομης τάξης.

Πηγή : http://www.xronos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: