Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΙΞΤΕ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ !

Γράφει ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ

Μας έχουν πράγματι για κάφρους οι Πολιτικοί (όλων των Κομμάτων της συμφοράς μας)... "Το ΔΝΤ είναι μονόδρομος", μας επαναλαμβάνουν διαρκώς, για να μας πείσουν, οι δοσίλογοι. Και δυστυχώς μας ξεγελούν (πλην ολίγων που κρατούν τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ του Έθνους). Και όμως! Η λύση εναπόκειται σε μας. Αρκεί να έχουμε Ελληνική Ψυχή για ν' αποφασίσουμε:
α) Σταματάμε να πληρώνουμε τα δανεικά που χρωστάμε στους ξένους τοκογλύφους (θα τα πάρουν εν ευθέτω χρόνω, όταν απελευθερωθούμε από την αγχόνη τους και ανακάμψουμε).
β) Τα έσοδα του Κράτους αρκούν για τις πληρωμές του Εσωτερικού (μισθοί, συντάξεις, δαπάνες).
γ) Γυρίζουμε πάραυτα στην ΔΡΑΧΜΗ (στην Εθνική μας δηλαδή Κυριαρχία, που χάσαμε με το Ευρώ), ώστε να κόβουμε όσο χρήμα έχουμε ανάγκη για να χρηματοδοτήσουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ (αντί να δανειζόμαστε από τους ξένους τσιφούτηδες). δ) Λελογισμένη υποτίμηση του νομίσματός μας, ώστε να κάνουμε ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ενώ οι Εισαγωγές θα είναι πλέον ακριβές στον καταναλωτή, αλλά τα Ελληνικά προϊόντα φθηνά.
ε) Όταν οι Έλληνες δουν τέτοιες Πατριωτικές κινήσεις, θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά και πάλι, να εκμεταλλευθούμε τον άφθονο υπόγειο ΠΛΟΥΤΟ μας, να ενισχύσουμε τον Έλληνα Παραγωγό, να πούμε ΟΥΣΤ σε κάθε Ευρωλιγούρη ή Δοσίλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: